מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסכת שיער קרסטסהילה18/09/2013
שלום,
מה דעתכם על מסכת שיער של קרסטס (הכתומה , פקק כתום + כופסא כתומה)
יש לי שיער ארוך מאוד גלי - מתולתל (יותר לכיוון מתולתל)
והאם אתם יודעים מה טווח המחירים שלה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה קרסטס -
נינה18/09/2013זאת מסכה מעולה אבל אני ממליצה לך לנסות את המסכה של קרסטס אלקסיר אולטים היא מבוססת על שמנים זאת המסכה הכי טובה והכי מעולה שיש! ותראי תוצאות נפלאות כבר בשימוש הראשון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - עוד שאלה
הילה18/09/2013שאת מתכוונת לתוצאות - למה את מתכוונת ?
אני רוצה שיער יותר פתוח וגמיש ושיראה יותר חלק (כדי להמנע כמה שאפשר מפן) ושהשיער לא "יעמוד"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-
נינה18/09/2013שאני משתמשת במסכה אז השיער שלי הרבה יותר חלק ממסכות אחרות שהשתמשתי , השיער יותר רך ומבריק ואין שוונצים עומדים... והשיער נראה יותר בריא .. מסכה מעולה את חייבת לרכוש אותה אני השתמשתי במסכה של קרסטס לשיער יבש הייתי מרוצה אבל המסכה שמבוססת על השמנים הרבה יותר טובה והשיער נראה חבל"ז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - את יודעת להגיד לי טווח מחירי
הילה18/09/2013אצת יודעת להגיד לי טווח מחירים ? ראיתי אותה ב 450 ש''ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר-
נינה18/09/2013450 שקלים???? ממש מוגזם!!! כנסי לאתר של אבי שויקה תוכלי לרכוש ממנו דרך האינטרנט ב 250 שקלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)