מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חינה לשיער.מורן24/09/2013
שלום,
אני בת 18 ורציתי לברר קצת על עניין החינה לשיער.
יש לי שיער חום כהה מאוד כמעט שחור.
ואמא שלי הציעה לי לעשות חינה לשיער כי זה בריא.
אבל אמרה שיש לה מן צבע אדמדם.. חום..
השאלה הראשונה שלי היא, לכמה זמן יהיה הצבע בשיער..?
ואם הוא ממש נראה לעין..? כי אמרו לי שלא.
שאלה נוספת,
לפני כשנה עשיתי פתיחת תלתלים והבנתי שאסור לשלב תהליך כימי עם חינה.. כי השיער לא מגיב טוב, אך כבר עברה שנה מאז, האם זה בסדר?
ועוד שאלה אחת אחרונה..
אני רוצה לעשות שוב את הפתיחת תלתלים בקרוב.. אולי עוד מספר חודשיים.. עד חצי שנה..
אשרי למרות החינה?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מורן
נינה25/09/2013לא כדאי לך לעשות חינה בשיער הוא מייבש את השיער...עדיף צבע רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחינה לשיער
מורן25/09/2013עשיתי
יצא מדהים.
הוא עושה אותו רך ונעים ומחזק שורשים.
יש המון סגולות בחינה.. הירוקה בעיקר.
כנראה לא עשית נכון.
אמא שלי עשתה לי את זה, כי לה ולכל האחיות שלה סבתא שלי הייתה עושה את זה כל כמה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחינה בשיער-
נינה25/09/2013יופי אני שמחה בשבילך שיצא לך טוב אבל ברוב המקרים החינה מייבשת את השיער וזה לא מומלץ... אני לא עשיתי חינה אני עושה טיפה בישער שהשיער א יינזק... חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון-
נינה25/09/2013התכוונתי לשטיפה בשיער שזה הכי טוב לשיער וזה ללא אמוניה וזה יותר טוב מצבע ומחינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)