שמן לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן לשיער
    רותי
    25/09/2013

האם אתם מכירים את השמן Elvive extraordinary oil של LOREAL לשיער צבוע?
    רשום שאפשר לשים לפני חפיפת שיער, השאלה שלי היא מדוע לשים לפני חפיפה אם לאחר מכן אני חופפת את השיער ובעצם מורידה את השמן?
    בנוסף לכך רשום 2-3 טיפות והשיער שלי מלא וזה נורא מעט, האם אפשר יותר? והאם השמן הזה בריא? אם לא, יש לכם שמנים אחרים שאתם יכולים להציע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן לשיער

הוספת תגובה

• הי רונית-

נינה
    25/09/2013

יש לקרסטס שמן מעולה לשיער בתרכובת של 4 שמנים יקרי ערך בשם- אלקסיר אולטים קרסטס השמן מעולה לשיער יש לו ברק יוצא דופן ,השיער יהיה משי ורך ..מומלץ בחום..הוא עולה 160 שקלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לענות

רותי
    26/09/2013

אפשר לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן לשיער מעולה -

נינה
    27/09/2013

של קרסטס מבוסס על 4 שמנים יקרי ערך ,עושה את השיער משי מבריק בצורה יוצאת דופן , השמן הכי טוב שיש אלקסיר אולטים קרסטס , כדאי לך רק את זה קרסטס זו חברה הכי טובה שיש למוצרי שיער מעל כולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו