שיער מנופח ומפוצל.. עזרה דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מנופח ומפוצל.. עזרה דחופה!!
    קורל
    29/03/2008

שלום! יש לי שיער נורא דק ומעט מעט דליל, הוא עובר את הכתפיים בכמה סנטימטרים אבל הדירוג שלו מתחיל טיפה לפני הסנטר. האם הדירוג הזה גורם לנפח שיש בשיער? מה התספורת המומלצת עבור שיער דק שנוטה להתנפח?.. דבר נוסף... השיער מעט יבש בקצוות והן נוטות להתפצל למרות שאני לא עושה פן בכלל ומקפידה להסתפר כל 5 חודשים.. מה לעשות עם הקצוות המפוצלים??..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קורל

רונן פלג
    03/04/2008

אני אתחיל מהסוף להתחלה (-:

לגבי שיער מפוצל קודם כל יפה מאוד לגבי התספורות אבל לגבי שיער מפוצל אני יכול רק להמליץ לך הזנה ..הזנה..הזנה.
    יש אומרים שאם המספריים של הספר לא מושחזורת ומטופלות כמו שצריך הם גם יכולות לגרום להתפצלות השיער........

לגבי תסרוקת לשיער זה מאוד קשה לתת המלצה אם אני לא רואה פיזית את הבן אדם.. זה תלוי במבנה הפנים השיער וכן הלאה...... בכללית יכול להיות הפיתרון הנכון רק יש המון סוגי דירוגים לבי הנפח אולי חומרי העיצוב שלך לא מתאימים לשיער שלך או הספורת עצמה לא מתאימה לך .

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו