מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותספיר13/11/2013
היי לפניי כשנה וחצי כאשר היה לי שיער תלתלים ארוך מאוד מאוד ובריא מאוד עברתי החלקת קארטין ולפניה הספר גם עשה פתיחת תלתלים ומעליה החלקה.השיער לאט לאט התייבש מאוד וכעבור חצי שנה פשוט התקצץ כולו לחצי.במהירות רצתי למספרה ועשיתי תספורת קצרה באופן משמעותי אך עדיין נשארו שאריות מההחלקה. מכיוון שלא יכלתי לראות את עצמי עם שיער קצר עשיתי תוספות שיער של גרייטלנס 50 במספר. השאלה שלי היא מה הנזק שהתוספות שלמגרייטלנס יכולות לגרום לי? האם עוד כארהענ חודשים שאוריד אותם היעשר יתקצץ עוד ויתלש? האם עדיף להוריד ולשקם את השיערה ללא תוספות שיער? האם אתה חושב שהשיער שלי יגדל מתישהו? כמו כן אני משתמשת בשמפו ומסכה של קרסטס שמה אמפולה פעם בשבועיים שמה על השיער קרם נגד חום ושמה בערב תרסיס של קרסטס לחיזוק סיב השיערה האם זה עוזר או הכל זה בולשיט אחד גדול והשיער ימשיך להיקרע ולהיתקצץ? מתנצלת על האורך פשוט אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
רוני חתוכה13/11/2013שלום רב
תהליך ההחלקה שעברת כנראה מלכתחילה אינו היה תקין ועכול להיות מהמון גורמים שונים...כגון: החומר שהתאימו לך וכו'..
תוספות שיער של גרייטלנגס הן מעולות!!! אך גם חשוב לדעת לחבר אותן כראוי ולמעשה אם הכל תקין הן ישמרו לך על השיער הקיים ובלי שום קשר את מטפלת כראוי בשיערך...קצת אורך רוח ושיערך ישוב לקדמותו ולפעם הבאה בחרי בעל מקצוע שמבין את תחום ההחלקות לשיקום ולמראה הנכון עבורך ספציפית...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)