מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתבלטת.ספיר18/11/2013
הייי
מתלבטת קצת בין מסכות ואשמח לעצה.
יש לי שיער יבש מאוד וגלי פגום מאוד.
איזו מסכה הכי הכי מומלצ ת מבין
הקרסטס הסדרה הכתומה שייסדו ופול מיטשל הסדרה השחורה?
כמו כן אשמח לעצה בנוגע לאמפולה טובה וחזקה שיש בה הרבה קרטין.
אוהבת את המראה שהשיער מצופה ומבריק.
כמו כן אני צריכה דברים שמתאימים לשיקום שיער.
ועוד שאלה
אני מעוניינת להוריד את התוספות שיער שלי של גרייטלנס בעוד כחודשיים.
קצת חוששת מהשיטה של הפלאייר לבד כי יש תחושה שהשיער קצת נתלש.
האם יש מסיר מומלץ שלא גורם נזק לשיער שמתאים לתוספות הגרייטלנס?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבלטת. - תגובה
רונן פלג18/11/2013לפי דברייך השיער במצב מאוד פגום אז עדיף לתת לו פוש עם החלקת קראטין משקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה תהליך כימי
ספיר18/11/2013ואם אני לא מעוניינת בשום תהליך כימי על השיער שלי?
כמו כן בעקבות החלקת קרטין השיער שלי במצב הזה!
אז אשמח אם תענה על השאלות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה תהליך כימי - תגובה
רונן פלג19/11/2013אל תכלילי כי יש המון סוגי החלקות שמתיימרות להיות קראטין והן לא!!!!!!
לעיניינך
1-סידרה טיפולית לשיער יבש של חברה מובילה ומקצועית(לוריאל'וולה'שיסיידו'מונטיבלו)
2-יש טיפול שיקומי שניתן לבצע אחת לחודש במספרה(חשוב לבצע אותו לפי הוראות יצרן)
3-להקפיד להסתפר אפילו קצת אחת ל-3 חודשים ע"מ ליצור תחלופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה תהליך כימי - תגובה
רוני חתוכה20/11/2013שלום רב
לא בעקבות הקראטין השיער שלך כזה...אל לך להאשים את החומר...החומר הינו ביד היוצר ולא הגיע לשיערך לבד...מישהו שם לך את החומר בוודאות אני יכול להגיד לך שאת אינך יודעת אפילו מה הוא שם לך בשיער כך שבעל המקצוע חייב לעבוד עם חומרים איכותיים ובפועל ישנם המון חומרים זולים שמתיימרים לעשות טוב לשיער אך בפועל גם חייבים להתאימם לסוג השיער...מקווה שהבנת היום שיעור מאלף...בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבלטת. - תגובה
רוני חתוכה20/11/2013שלום רב
ממליץ ביותר על שיסיידו המסיכה המרוכזת...חזקה יותר מקרסטס ולשיקום שיער...כדאי ביותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)