צביעת שיער לבלונד - אומברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער לבלונד - אומברה
    שיר
    07/12/2013

אני עושה את הצביעה בעצמי בבית, לא מוכנה לשלם הרבה לספרים שאני לא מכירה
    וגם חקרתי את זה קצת ואני סומכת יותר על עצמי

בכל אופן,
    הגוון שלי הוא נורא כהה וכבר הגעתי בקצוות לחום מדהים שממש רציתי והשתמשתי במי חמצן 9% ושפורפרת של צבע "ash blond"

אני רוצה צבע כמו של קים קרדשיאן בדיוק, להגיע לרמה של הבלונד שלה.

הבנתי שיש סכנה של צביעת השיער לירוק... איך זה בדיוק קורה?
    ובאיזה צבע כדאי לי להשתמש הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צביעת שיער לבלונד - אומברה - תגובה

רוני חתוכה
    16/12/2013

שלום רב
    זה ממש לא רציני ואי אפשר להתייחס ברצינות לשאלה שלך...
    א.אין תמונה שלך!!!
    ב.מה צבע השיער הטיבעי שלך???
    ג.אף אחד מקצועית פה בפורום זה, לא יודע מספרים של צבעים מהסופר...להערכתי!!!

גשי לבעל מקצוע שאת מכירה התייעצי עימו ומקסימום ריכשי צבעים ממנו ובצעי בבית אם יסכים למכור לך...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

שיר
    16/12/2013

שלום רב
    יש לך יחסי אנוש בכלל...?

א. מה נראה לך שאתה עונה בכזו התנשאות, רד מהעץ, אתה לא מנתח לב.

ב. כבר ציינתי שהוא חום כהה ושהגעתי לחום בהיר

ג. "אף אחד מקצועית פה בפורום זה, לא יודע מספרים של צבעים מהסופר...להערכתי!!! " - לא הבנתי את התחביר של המשפט הזה.

ואני לא מכירה ספרים, בגלל זה אני שואלת פה! יש ספרים במקום שבו אני גרה, שעושים חצי שיער בלונד וחושבים שהם מינימום פיקאסו.

ושאלתי למה השיער הופך לירוק - מתוך התעניינות, אבל היית עסוק בלקטול את התגובה שלי.

מצאתי את התשובות בעצמי, אז תודה על כלום. גם אני יכולתי להפנות את עצמי לספר מקצועי. אז כפיים.

חשבתי שזה מקום להתייעץ על שיער ולא לחטוף ריקושטים והפניות לאנשים "מומחים". אני פה כדי ללמוד ולא כדי לחטוף הערות והעלבות מצידכם. תודה על כלום, אני אדע מאיפה להתרחק מהיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

רוני חתוכה
    17/12/2013

שלום רב...
    מצטער שאת לקחת קשה את תגובתי וללא שום כוונה לפגוע...
    זה לא המקום לקבל ייעוץ כמו שלך כשאין אינפורמציה מדוייקת ודלילה כל כך...כשאת מתארת מעצבי שיער באיזור ביתך בכזאת זלזול אז אני מבין שיש לך משקעים עם בעלי מקצוע...
    שוב לא מנסה חלילה לפגוע ומצטער שוב באם נפגעת אך אם את רוצה לקבל תשובה נכונה העלי תמונה של שיערך וכך נתייחס ברצינות על סמך מראה ולא ניחוש...זאת מקצועיות!!!

מאחל לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו