שיער נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער נוראי
    בר
    30/12/2013

שלום, נער בן 15 מחפש פתרונות טבעיים לשערי היבש והמתולתל מאוד ובנוסף בעל קשקשים. השיער שלי נראה כמו סקוץ' ומרגיש כמו צמר של כבשה. אשמח לפירוט בנושא אוכל, חפיפה, ייבוש שיער וחומרים טבעיים שניתן למרוח על השיער.
    אני נואש לעזרה, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער נוראי

הוספת תגובה

• שיער בעייתי..

שירן
    05/01/2014

היי,
    קודם כל אני אנחם אותך ואומר שאין מה לעשות, בגיל הזה בגלל כל ההורמונליות השיער אף פעם לא באמת נראה טוב ולרוב הוא שמנוני ובעייתי, אבל זה עובר :)
    לצערי גם אני התמודדתי המון שנים עם בעיה של קשקשים וכל ההד אנד שולדרים שיש בסופר ממש לא עזרו לי.. גם לא התרופות סבתא. מה שאני כן יכולה להמליץ לך זה לא לחפוף כל יום כמו שרוב הבנים עושים כי הפעולה של החפיפה עלולה לגרות את העור. אני בחורה ותמיד עושה פנים אז בכל מקרה לא הייתי חופפת בתדירות גבוהה.. מה שלי עזר זה השמפו לטיפול בקשקשים של מורז וחוץ מזה שהוא מטפל בקשקשים הוא גם עושה את השיער ממש רך.. אני מאמינה שיהיה גם לך טוב כי יש בו רכיבים טבעיים שבעצם יוצרים איזון בעור של הקרקפת וככה היא נשארת בריאה אבל גם לא שמנונית מדי..
    מקווה שעזרתי, לא להתייאש זה יעבור ואתה לאט לאט תלמד מה עובד אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער נוראי - תגובה

רונן פלג
    06/01/2014

אשמח אם תפרט אילו פעולות עשית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו