טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 16 , יש לי שיער מתולתל מדורג קל , דק יחסית עם קצת בקבוקים מגיע עד אחרי הכתפיים, צבעו חום כהה כהה, יש לי עור פנים בהיר, עיינים חומות-ירוקות יפות והפנים שלי דיי עגולות, עם מצח קצת גדול. הייתי רוצה לשדרג את השיער שלי לקראת הקיץ... 1.אני רוצה לעשות גוונים בשיער , איזה גוונים כדאי לי לעשות?האם כדאי לצבוע את כולו? 2.הייתי רוצה לעשות פוני כי נראה לי שבגלל הפנים העגולות והמצח זה אמור להתאים , הבעיה היא שיש לי שיער מתולתל ואני לא יודעת אם זה יתאים . אני אהיה חייבת להחליק אותו כל הזמן?או מה?
מקווה שתעזרו לי להחליט איך לשדרג את שיערי, דנית P:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העצה שלי אישית שבגיל 16 זה עדיין קצת מוקדם להתחיל עם כימיה בשיער אבל אם את כל כל רוצה לגבי הגוונים את יכולה להוסיף קצת גווני שמש ולא לצבוע את השיער כולו, לגבי הפוני אני לא יכול לתת לך המלצה מבלי לראות פיזית את צמיחת השיער שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר