מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספות שיערקרן19/01/2014
שלום.
במשך שנים אני סובלת מהידללות בשיער ובעיקר בשנה האחרונה. גיליתי לא מזמן שהסיבה לכך היא ככל הנראה שחלות פוליציסטיות. בכדי להסתיר את השיער הדליל אני משתמשת בטופיק, אך זה התעסקות יום יומית ולא ניתן למשל ללכת עם זה לים למשל.
אני חושבת על לעשות תוספות לשיער אך פוחדת שזה יפגע בשיער הקיים.
האם יש שיטה שהיא ידועה כלא פוגעת בשיער הקיים? שמעתי על שיטת מיקרוליין או חיבור עם קרטין....
אודה אם תוכלו לעזור לי בנידון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות שיער - תגובה
רוני חתוכה22/01/2014שלום רב
השיטה הטובה ביותר לבעיה שלך הינה באמת שיטת ה''מיקרוליין'' של חברת היירדרימס שהינה החברה המובילה בתחום סוגיות ופתרונות לשיער דליל.
המקרוליין זאת שיטה שבעזרתה מחברים לשיער בחלק העליון את הרשת עם השיער הטיבעי שלך וביחד עם השיער שלך יוצרים הטמעה ושילוב מושלם של שיער קיים וחדש ללא כל מגבלות לאחר מכן, ללא כאבים חלילה ולמראה מושלם וביטחון רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)