צביעת שיער בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער בבית
    רוית
    29/01/2014

שאלה לרוני
    רוני שלום רב לפני כ 3חדשים צבעתי לסירוגין פעמיים בבית עם מי חמצן 3% לא קרם שקניתי בקופת חולים וגם התחלתי לצבוע במספרה מספר פעמים בצבע אורגני של שוורצקופ.מאז אני מרגישה יובש בשיער ובקרקפת אין ברק וגמישות נשירה גדולה גם בשיער הקצר .השיער אינו מגיב כלל לפן ולא מצליחה לחפוף את השיער הוא כמו קרש וקש כשהוא רטוב ..אנא עזור לי להבין ממה זה נגרם לי האם ניתן לשקם את השיער שלי .מה אני יכולה לעשות גם אם זה כרוך בכל תשלום
    תודה רבה לך על העצות הטובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער בבית

הוספת תגובה

• לענת-

שיר
    01/02/2014

את חייבת לשים מסכה אחרי כל חפיפה רצוי את של קרסטס שמורכבת משמנים היא מעולה. ולשים אמפולה אחרי כל חפיפה .וסרום אחרי הפן ואז השיער שלך לא יהיה יבש יותר ויהיה קש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שיער בבית - תגובה

רוני חתוכה
    01/02/2014

שלום רב
    לא ציינת האם שיערך לפני היה כבר צבוע ויתרה מכך כשצובעים שיער חשוב להבין ולדעת שהיחס בין הצבע והחמצן חיב להיות 1:1 וכמו כן רוצה לתת לך סקופ: צבע צובעים על שיער רטוב ומנוגב ומאחר שמים זה לחות והלחות שומרת על איכות השיער מן הצבע שיש לו נטייה לייבש את השיער.
    כמו כן לא לסרק את השיער מלמעלה כלומר ממעלה השורש ומטה אלא ההיפך מלמטה ולאט לאט לכיוון למעלה כדי לא למתוח את השיער או במילים אחרות כביכול את מתירה קשרים לאט לאט ועולה לכיוון השורש כך השיער אינו נפגע ונמתח ולא מקבל את המראה היבש.
    חשוב מאוד להשתמש בשמפו ללא מלחים ואינו מכיל ''סודיום כלואוריד'' שהינו מרכיב הקיים בשמפו ומייבש את השיער מרכך חובה לאחר כל חפיפה מסיכה פעם עד פעמיים בשבוע כרבע שעה על השיער לפחות ולאחר כל חפיפה תמיד למשוח את השיער בשמן קראטין.

אם תמלאי אחר כל הוראות אלה אני מבטיח לך שלאחר עד חודש השיער יגיב ויראה טוב יותר וגמיש מבריק יותר וגמיש.

לפני הפן תמיד למרוח שמן קראטין להגנה מפני חום!!!

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו