שיער חלק יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער חלק יותר
    שלומית
    06/02/2014

שלום !יש לי שיער חלק אבל אני רוצה(בעיקר כשיש ארוע או משהו) להחליק אותו עוד יותר כך שיראה גולש מאוד ולא יתנפח(לפעמים מתנפח מחשמל סטטי וכד'), איך כדאי לי לעשות זאת? האם עדיף פן(איזה?) או אולי מחליק שיער(השאלה אם זה שייך להשתמש בו לשיער שממילא חלק) או אופציה אחרת? יש לציין שהוא די עדין ודק אם זה משנה
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער חלק יותר

הוספת תגובה

• שיער חלק יותר - תגובה

רונן פלג
    06/02/2014

עדיף להשתמש במחליק על חום שלא עובר 160 מעלות ולא להתעכב על אותו המקום במהלך הגיהוץ חשוב ביותר לרסס מגן חום לפני הפעולה דבר המונע שחיקה של השיער ועוזר בפעולה עצמה לסיום מומלץ למרוח טיפת סיליקון על הקצוות בכדי לסגור קצוות מפוצלים ולשמר כנגד הלחות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער חלק יותר - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    08/02/2014

שלום רב
    ממליץ לך לעבור החלקת קראטין כדי להוריד נפח ולתת מראה בריא יותר לשיער וללא שום נזק מיותר להיפך הוא הנכון וגם הטיפול הוא הפיך ושיערך יחזור להיות כשהיה לאחר עד 6 חודשים...מומלץ מאוד עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער חלק יותר - תגובה

רוני חתוכה
    09/02/2014

שלום רב
    מאוד ממליץ לך לעבור את טיפול ההחלקה ריבונדינג מאחר וטיפול זה יחליק לך אץ השיער באופן טיבעי ולצמיתות.
    החלקת קראטין הינה החלקה זמנית שמחזיקה 3חודשים עד חצי שנה למראה טיבעי ולארועים ולנשפים וכד' ובאופן זמני.

פנים ומחליקים מזיקים לשיער בטווח הארוך אך חד פעמי או פעם ב...זה בסדר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו