מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיערמאי11/03/2014
שלום, יש לי שיער גלי מתולתל, די בריא בלי הרבה פנים ומחליקים, רציתי לדעת איזה החלקה מומלץ לי לעשות שמעתי על כל כך הרבה סוגים, אמרו לי שהחלקה המשלבת חומרים כימיים תפגע לי בשיער ותגרום לנשירה, האם החלקה טבעית כמו קרטין משקמת תהיה טובה לי גם למרות התלתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער - תגובה
רונן פלג11/03/2014החלקה יפנית חד משמעית! 1-תוצאה מעולה במיוחד על שיער טבעי הקראטין היא רק ציפוי זמני בלבד ואין לה יכולת יישור אבסולוטי בשיער טבעי ובריא
2-ביפנית את לא מחוייבת להשתמש בשמפו ללא מלחים ובקראטין כן
3-ביפנית אני ממליץ על יוקו או סנסיאנס שהן החלקות יפניות מקוריות ועם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בשוק ההחלקות
4-חשוב להגיע לבעל מקצוע מיומן שמתמחה בתחום ...זול מדי =יקר מאוד !!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער - תגובה
זאב לוין11/03/2014היי מאי!
החלקת קרטין אני לא ממליץ לך,זה לא מיישר את השיער ב100%, ובנוסף לכך לא עושים את זה על שיער טבעי.
ממליץ לך מאוד לעשות החלקה יפנית של Yuko, כי זאת החלקה אורגינלית שקיימת בשוק, שאר ההחלקות שקיימות היום בשוק (צרפתית וכו'), אלה בסה"כ שמות שיווקיים.
אליך יש לבחור מקצוען, בעל ניסיון וידע בתחום ואיתו כבר תקבלי את התוצאה הטובה ביותר עבורך.
אשמח לעזור, אם יהיו לך עוד שאלות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)