טיפוח שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח שיער מתולתל
    קרין
    15/03/2014

היי, הייתי מגדירה את השיער שלי כגלי-מתולתל,תלוי איך אני מייבשת אותו.
    לפני כמה שנים נגמלתי ממחליק, כיום אני עושה מחליק רק לפעמים למעלה קצת כדי שהשיער יראה יותר מסודר ולא מבולגן.השיער שלי תמיד היה מאוד נפוח, אפילו לפני שהתחלתי להרוס אותו עם מחליק.הוא לא נראה בריא, למרות שאני מסתפרת ומשתמשת גם במסיכות ומרככים לשיער יבש.
    הייתי רוצה ללמוד לסדר את השיער שלי שלא יראה מבולגן.אני לא יכולה לסרק אותו כי הוא גם מתנפח וגם התלתלים בקצוות נהרסים.האיזור הבעייתי אצלי הוא למעלה,הוא נפוח ואין שם תלתלים סגורים כאלה כמו בקצוות. אני לא אוהבת להשתמש בקרמים כי הם מכבידים ושומניים, לפעמים אני משתמשת בשמן פשתן שנותן לו ריח ומגע נעימים וברק.
    איך אני יכולה לסדר את השיער שלי כדי שלא יראה ככה?אני גם לא רוצה לעשות פתיחת תלתלים או משהו כזה.אני רוצה שהוא יראה בריא טבעי ומסודר.

צירפתי תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח שיער מתולתל

הוספת תגובה

• טיפוח שיער מתולתל - תגובה

רונן פלג
    16/03/2014

1-שמפו וקונדישינר לשיער מתולתל יחזירו לשיער את הגמישות
    2-קרם מתלתל של label.m יעזור בבניית התלת מבלי להכביד על הקרקפת והשיער והוא גם לא שמנוני והוא עובד בטכניקה של החדרת לחות נטו ללא שומן
    ותפסיקי עם השמן מאחר ואת יוצרת סוג של איטום לשיער והוא ממשיך להתפצל ולהתייבש מבפנים אם כבר סירום שיהיה מקצועי ועם מסנן קרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו