מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיערקרן25/03/2014
שלום, יש לי שיער דק מתולתל וצבוע. מחפשת החלקה ללא פורמלין וחומרים מזיקים אחרים (יש דבר כזה?). בנוסף מעוניינת במראה טבעי מעט גלי. חשוב לי שההחלקה לא תהיה לצמיתות אלא שלאחר מס חודשים השיער יחזור לעצמו. הומלץ לי על הנובוקרטין. אשמח לדעתכם. במידה וישנן החלקות נוספות העונות לבקשתי אשמח גם לשמוע. המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער - תגובה
רונן פלג25/03/2014ניתן לבצע פתיחת תלתלים קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן25/03/2014תודה אך הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי החלקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
רונן פלג26/03/2014פתיחת תלתלים היא פעולת החלקה ללא גיהוץ ומשאירה את השיער גלי בכל שיטת החלקה אחרת בה משולב גיהוץ השיער יהיה מאוד חלק וזה לא משנה אם היא "טבעית" או כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן26/03/2014תודה על תשובתך. במידה ואני מעוניינת בשיער חלק עם גיהוץ כמובן אך לא לצמיתות, ובהתייחס לנתוני השיער שלי, איזו החלקה יכולה להתאים לי? איך הנובוקרטין? חשוב לי שזה יהיה ללא פורמלין וחומרים מסיקים אחרים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רונן פלג26/03/2014הנובו קראטין לפי הצהרת החברה היא ללא פורמלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה - תגובה
רוני חתוכה31/03/2014שלום רב
החלקת קראטין אמריקאי היא ללא פורמלין כלל וברשיון משרד הבריאות והטובה ביותר שקיימת נכון להיום ובשיטה הטובה ביותר גם על שיער רטוב כך שהלחות ננעלת בשיער ויוצרת מראה טיבעי מבריק ובריא.
מזמין אותך לייעוץ ללא תשלום בנושא.
\בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)