טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, יש לי בעיה שהתחילה רק לאחרונה- הקרקפת שלי מאוד שומנית. לא ברור לי איך זה התחיל ואשמח לדעת ממה זה נובע, ומה הטיפול כדי למנוע את זה.. זה כבר הפך להיות מצב תמידי, שמשפיע לרעה על השיער שלי.. אני אובדת עצות כי אני לא מבינה כלום בנושא! תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב קודם כל לחקור באינטרנט על דברים שקשורים לבעייתך זה לא מזיק. שנית שומן בקרקפת זה עניין הורמונלי. חוץ מזה קצת טלק סופח שומן מן הקרקפת ומאוד מומלץ ורצוי להשתמש בשמפו מקצועי בלבד לטיפוח וגירוי מינימלי בקרקפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר