החלקה וקשקשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה וקשקשת
    שיר
    02/04/2014

לפני 3 שנים עשיתי לראשונה החלקה יפנית ומאז אני מחדשת כל חצי שנה.
    ההחלקה תופסת לי יפה וממש הבריאה לי את השיער

בלי קשר להחלקה כבר כמה שנים שאני סובלת מקשקשת קשה בקרקפת.
    הלכתי השבוע לרופא עור והוא המליץ לי להשתמש בחומצה סציאלית ולהשתמש בשמפו צטרימיד שזה שמפו טיפולי למניעת קשקשים וסיברואזיס בקרקפת.

רציתי לשאול האם זה יכול להרוס לי את ההחלקה?
    זה מאוד חשוב לי לפני שאני מתחילה את הטיפול.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה וקשקשת

הוספת תגובה

• החלקה וקשקשת - תגובה

רונן פלג
    02/04/2014

לא אמורה להיות בעיה בתנאי שתאזני את רמת ה PH בשיערך עם מסכה / מרכך מקצועיים וחומרי עיצוב איכותיים כמו סיליקון וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אז אם הבנתי נכון

שיר
    02/04/2014

כל עוד אני משתמשת בתמיסה ובשמפו שהרופאה נתנה ואחרי זה משתמשת בשמפו ובמסיכה הקבועים שלי שמיוחדים להחלקה לא אמורה להיות בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה וקשקשת - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    02/04/2014

שלום רב
    טיפ נוסף: השתמשי בשמפו שקיבלת כרגיל ובחפיפה השניה השתמשי בשמפו מקצועי אך ורק על אורכי השיער ללא נגיעה בקרקפת כך שתשמרי גם על ההחלקה וגם על איכות השיער...והמשיכי בטיפ של רונן פלג מעליי לטיפוח באמצעות מרככים ומסיכות...חשוב מאוד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו