מבקשת המלצה לשמפו ומרכך ללא מלחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצה לשמפו ומרכך ללא מלחים
    שירה
    05/04/2014

שלום רב
    לפני כחודשים עשיתי החלקת בוטוקס/קרטין נאמר לי להשתמש בשמפו ומסכה ללא מלחים
    במספרה רכשתי שמפו ומסכה אך המחירים שם בשמיים , הייתי שמחה להמלצות לשמפו ומסכה מחברה טובה ומומלצת שגם עושים את העבודה
    המשך שבת נפלאה
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת המלצה לשמפו ומרכך ללא מלחים - תגובה

רוני חתוכה
    05/04/2014

שלום רב
    ראשית את חייבת להבין כשאת מקבלת טיפול מקצועי את חייבת להשתמש במוצר מקצועי נקודה.
    ישנם כל כך המון חומרים זולים תרתי משמע זול כחומר וזול כמוצר ואני כאן כדי לתת לך להבין שבדרך כלל הזול היא היקר.
    אם את מחפשת זול אז את לוקחת בחשבון שזה יראה בהתאם על שיערך שהשקעת אני מאמין לא מעט.
    לכן אם בחרת לך מעצב שיער טוב שייקח אחריות על שיערך את חייבת לקחת מוצר טוב בכדי ששערך יקבל באמת את מה שמגיע לו בהתאם לרצונך כמובן.
    מבחינה קוסמטית מעצב השער שלך הביא את שיערך לאן שרצית עכשיו מבחינה קוסמטית את חייבת לשמור על הקיים ואם תתפשרי האחריות תבוא רק עלייך.
    לכן יקירתי אל תתפשרי על עצמך ותיקחי לך את הטוב עבורך תמיד ככל שאת יכולה.
    שמפו מומלץ הוא שיסיידו שמרכיב החומרים הפעילים בו הוא % 80 שמפו מחליק.
    שמפו קרטין של יוקו סיסטם
    ולייבל מ. שמפו אורגני משקם המחירים נעים לשמפו בין 120 ש''ח ל 250 ש''ח והשמפו אמור להגיע בכמות של ליטר.
    ממליץ בחום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהפוך הוא אני מחפשת משהו טוב יותר

שירה
    05/04/2014

לא מחפשת זול ,אלא משהו שיעשה את העבודה
    אכן שם הם מוכרים את זה במחיר יקר אבל יכולה להשיג את זה גם דרך האנטרנט ובמקרה ראיתי פה שההיצע הוא גדול לכן שואלת , ומה עם מסכה מה אתה ממליץ?
    תודה לתגובתך (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהפוך הוא אני מחפשת משהו טוב יותר - תגובה

רוני חתוכה
    05/04/2014

שלום רב
    ממליץ לך על שיסיידו יפן שמפו מחליק שיער או לייבל מ. שמפו משקם אורגני מחוזק
    או שמפו מבית יוקו סיסטם.
    מסיכה של שיסיידו המרוכזת הינה המסיכה הטובה ביותר לשיקום שיער.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי ..

שירה
    05/04/2014

לאחרונה שמעתי שמשרד הבריאות לא מאשר את ההחלקות הקרטין/בוטוקס
    היות והם סבורים שמגע החומר בקרקפת בשילוב חימום הפן גורם לסרטן העור ומיספרות שמחזיקות את החומר הזה עוברות על החוק
    האם הסברה הזו היא נכונה ? ממש מפחיד כי אני כבר אחרי ההחלקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי .. - תגובה

רוני חתוכה
    05/04/2014

שלום רב.
    החלקות קראטין למיניהן אינן מאושרות ונושא זה מאוד פרוץ.
    יש רק שתי החלקות שמאושרות שאחת מהן היא ההחלקה הכי טובה שאני מכיר והיא נקראת פוראבר סמוד.
    בטיחותית ללא פורמלין ומעולההה!!!
    אין דאגה אם עשית בוטוקס כי זו החלקה שמיוצרת בארץ זולה כחומר ומפעם אחת לא יקרה כלום...דרך אגב היא עשירה בפורמלין אז להבא...ממש לא!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו