שאלה בקשר לשיער צבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לשיער צבוע
    תמרה
    27/04/2014

השיער שלי צבוע לצבע בלונד ורציתי לדעת אם יש אפשרות להאריך אותו אבל להאריך אותו משמעותית בלי להוריד את הצבע, אמרו לי שיש מצב שאפשר לעשות את זה עם החלקת קראטין או החלקה משקמת לא זוכרת בדיוק.... אבל השיער שלי לא פגום ואני פוחדת שהחלקה תפגע בו... יש אפשרות לעשות משהו בלי החלקה? ואם לא אז איזה החלקה עדיפה ליי...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לשיער צבוע

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לשיער צבוע - תגובה

רוני חתוכה
    27/04/2014

שלום רב
    החלקה לעולם לא תפגע בשערך אם יודעים את הדבר הנכון עבורך.
    אכן קראטין זוהי החלקה שמשקמת ומיועדת לשיער שאין סיכוי להחליק אותו.
    במקרה שלך זה יחליק למשך 3-6 חודשים וזה הפיך.
    אין סכנה כלל לעשות אותה בכלל, רק שיש המון סוגים גם האסורים לשימוש או חומרים לא איכותיים..ביחרי מישהו שניתן לסמוך עליו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא יוכל להארך לי גם בלי ההחלקה?

תמרה
    30/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא יוכל להארך לי גם בלי ההחלקה? - תגובה

רוני חתוכה
    30/04/2014

שלום רב
    שאלתך היא מאוד כללית. החלקת קראטין יכולה להיות כטיפול קראטין ללא טיפול ההחלקה לשיקום כך שאין בעיה.
    מעבר לכך ישנם מוצרי טיפוח מיוחדים שתורמים משמעותית באיכות השיער ולקבלת שיער בריא, איכותי, ומבריק.
    מוצרים אלה הינם בהתאמה אישית במקרה שלך ואין יכולת להתאים לך אותם כאן בפורום.
    הגיעי לייעוץ ונבדוק מה נוכל לעזור או לחילופין אפשרי לנסות טלפונית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו