מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול משקם שיערגלית02/05/2014
שלום,
האם יש טיפול כזה? אפשר לדעת פרטים עליו? אני יודעת שיש החלקת קראטין, אבל אני לא רוצה לעשות החלקה, אני פשוט רוצה שהשיער שלי יסתדר פעם אחת בחיי, מבלי שאצטרך לעשות פן או לאסוף לקוקו או לשים חומרים שגורמים לי לנשירה איומה ולשיער שמן (לא משנה איזה חומר אני שמה...) יש לי שיער יחסית דליל שמתנפח בלי סוף, חסר צורה נוראי במיוחד, הוא לא חלק ולא גלי ולא מתולתל ולא כלום! הוא יבש אבל משתמן במהירות, ואני פשוט לא מצליחה להתמודד איתו כבר..
קראתי קצת באינטרנט והגעתי לטיפול שנקרא crp? האם יש באמת דבר כזה? אם כן כמה זה צריך לעלות? תודה מראש על התשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משקם שיער - תגובה
רוני חתוכה05/05/2014שלום רב
בתיאור שלך את חייבת להגיע לייעוץ כי הנושא קצת יותר מורכב ממה שאת חושבת אך חשוב שתביני שבאמצעות אבחנה נכונה תקבלי את התוצאה הרצוייה עבורך ללא כל קשר לנשירה פן או קוקו כל זה שכתבת זה עובדות לא נכונות כלל שימוש נכון בחומרי עבודה ואבחנה נכונה יביאו את שיערך למושלמות ולצמיתות.
נשמח באם תגיעי לייעוץ להסבר מפורט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)