מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נואשתדניאל03/05/2014
היי לכם אני קצת בטראומה..היה לי שיער גלי יפייפה כלכך עד הטוסיק בטיפשותי עשיתי מחליק לפני כמה שנים ולא מהשורש. רק פעם אחת של שימוש..נכמסתי להתקלח השיער נשר ןהתכווץ עד לאוזניים בערך..פחדתי כלכך..הוא נהיה מתולתל ממש ויבש ממש לא כמו שהיה לי ונושר ודליל יחסית.כיום אחרי שלוש שנים ארך קצת לכתפיים ומתותלתל מקורזל..רק בעזרת גלייז במבוק הוא נראה סביר..עכשיו השיער שהיה לעןלם לא יחזור..מבינה..אני שוקלת החלקה השאלה איזה תתאים לי לפי הנסיון והידע ומה הטווח מחירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת - תגובה
רוני חתוכה04/05/2014שלום רב
הסיפור קצת נראה דמיוני שהשיער שלך נהרס מפעם אחת שימוש במחליק.
בכל מקרה את מוזמנת לייעוץ בכדי שיהיה אפשר לבחון ולהחליט על מראה נכון לשיערך ולא באיזו החלקה נשתמש...וזה מה שחשוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל04/05/2014מבחינתך זה נשמע דמיוני מבחנתי זה החיים שלי שנהרסו עם השיער הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רונן פלג04/05/2014את חייבת להגיע לבעל מקצוע לאיבחון ואז יש גם אפשרות לבצע טסט על קבוצת שיער קטנה על מנת להחליט על סוג ההחלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)