נואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת
    דניאל
    03/05/2014

היי לכם אני קצת בטראומה..היה לי שיער גלי יפייפה כלכך עד הטוסיק בטיפשותי עשיתי מחליק לפני כמה שנים ולא מהשורש. רק פעם אחת של שימוש..נכמסתי להתקלח השיער נשר ןהתכווץ עד לאוזניים בערך..פחדתי כלכך..הוא נהיה מתולתל ממש ויבש ממש לא כמו שהיה לי ונושר ודליל יחסית.כיום אחרי שלוש שנים ארך קצת לכתפיים ומתותלתל מקורזל..רק בעזרת גלייז במבוק הוא נראה סביר..עכשיו השיער שהיה לעןלם לא יחזור..מבינה..אני שוקלת החלקה השאלה איזה תתאים לי לפי הנסיון והידע ומה הטווח מחירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת

הוספת תגובה

• נואשת - תגובה

רוני חתוכה
    04/05/2014

שלום רב
    הסיפור קצת נראה דמיוני שהשיער שלך נהרס מפעם אחת שימוש במחליק.
    בכל מקרה את מוזמנת לייעוץ בכדי שיהיה אפשר לבחון ולהחליט על מראה נכון לשיערך ולא באיזו החלקה נשתמש...וזה מה שחשוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דניאל
    04/05/2014

מבחינתך זה נשמע דמיוני מבחנתי זה החיים שלי שנהרסו עם השיער הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

רונן פלג
    04/05/2014

את חייבת להגיע לבעל מקצוע לאיבחון ואז יש גם אפשרות לבצע טסט על קבוצת שיער קטנה על מנת להחליט על סוג ההחלקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו