מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלפו 5 חודשיםגלי צפון07/05/2014
מאז הטיפול בקארטין האם לחזור שוב למספרה לעשות שוב או שכדאי לחכות לסוף הקיץ אני ״חולת״ ים ופוחדת שהמלח יהרוס לי את השיער מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלפו 5 חודשים - תגובה
זאב לוין07/05/2014לאחר 5 חודשים מומלץ לחדש את ההחלקת הקרטין, מכיוון שהיא תשמור לך על השיער.
המלח לא יהרוס לך את השיער אלה ישתוף לך את הקרטין מהשיער מהר יותר.
אחרי הקיץ יש לחדש את ההחלקה שוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלפו 5 חודשים - תגובה
רונן פלג07/05/2014את יכולה לחדש את הטיפול קראטין והכי חשוב בכדי להאריך את חיי הטיפול בכל פעם שאת יוצאת מהמים בים או בריכה חשוב לשטוף היטב במי ברז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת
גלי צפון08/05/2014לפי הבנתי חייבים לפני כניסה לים או בריכה למרוח קרם כדי שייגן על הקארטין,ואילו כשיוצאים מהמים חייבים לשטוף במי ברז הייתי אומרת שזה די התעסקות ודי יגביל אותי (זמן שהייה בים)מה אני צריכה להילחץ כן לצאת מהמים לא לצאת בגלל הקארטין?השאלה אם אני אחכה עד ספטמבר ההחלקה לא תיקלט כמו שצריך?בגלל פער הזמנים?
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת - תגובה
רונן פלג20/05/2014אין שום בעיה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)