מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעה שניהדינה11/05/2014
שלום, יש לי שיער דק, חלק,שמנוני עם מעט שיער לבן.במשך שנים עשיתי גוונים כל 4 חודשים בערך ללא צבע בסיס.על הטבעי שלי. למרות שעשיתי השלמת גוונים, השיער הפך להייו יבש ולא נעים. החלטתי לחזור לצבע הקרוב לטבעי שלי. שהוא חום בהיר או שתני. בחרנו ביחד עם הספר את הגוון light brown של אינדולה. אהבתי מאוד את התוצאה. ידעתי שהפסים הבלונדיניים ישארו לפחות עד הצביעה הבאה. אבל התוצאה הכללית טובה ושיער נראה הרבה יותר אחיד ו"חי" אם כי הגוון כהה יותר הטבעי שלי וזה מפריע לי. עבר חודש מצביעה ואני אמורה לחזור עליה. השאלה שלי היא האם אני יכולה עכשיו לבקש גוון אחד בהיר יותר? כלומר במקום חום בהיר לעשול בלונד כהה? האם זה אפשרי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעה שניה - תגובה
זאב לוין11/05/2014היי דינה!
יש חוק בעולם הצבעים: צבע לא מעביר צבע!
מה שאני ממליץ לך זה לגשת למעצב שיער מקצועי רק כך תוכלי להגיע בהגרגה לצבע שיער שאת רוצה!
יום טוב ושבוע נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דינה11/05/2014תודה רבה על התשובה המהירה! למעשה רק כ 10 סמ מהשורש ומטה קיבלו גוון כהה ממה שרציתי, שאר השיער לכל אורכו( איפה שהיו גוונים) נצבע לבלונד כהה/ דבש. ואת זה אני רוצה על כל השיער. האם ספר מקצועי יכול לעשות זאת? אם אני מבינה נכון יש לעשות ניקוי פיגמנט חלקי. בחלק הכהה של השיער.
מה קורה אם הוא יצבע לי את כל השיער בבלונד כהה? מה יתקבל?
האם ניקוי פיגמנט או הבהרה זה תהליך נפרד שצריך לחכות זמן מסוים ורק אחר כך לצבוע?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
זאב לוין11/05/2014כן את מבינה נכון!
אם הספר הוא מקצועי הוא יכול לעשות לך את זה בקלות!
במידה ויש לך חששות כלשהם, את מוזמנת לבוא אלינו בשמחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)