מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע לשערסיגל16/05/2014
היי,
אני צובעת את השער בצבע חום/שחור , לא עובר שבוע וכבר יוצא לי שער לבן
אני בת 40 , ומאוד נואשת מהמצב
מה עושים???
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשער - תגובה
רוני חתוכה16/05/2014שלום רב
אין מה לעשות, פשוט משלימים עם המצב.
צבעים לא נועדו לכיסוי לבן בלבד אלא גם ליופי...נסי להפוך את הלימון ללימונדה ושפרי את יופיו של שיערך במידה וניתן בעזרת גוונים שונים, או לחילופין משחקי צבע, שיבליטו את יופיו של שיערך ויטשטשו את השיער הלבן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער
סיגל17/05/2014תודה על התשובה
עם צבע כמו שלי, על איזה גוונים צבעים אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער - תגובה
זאב לוין18/05/2014מזל טוב!! אורך לך השיער ממש מהר!
אם זה ממש מפריע לך, מה שאני יכול להמליץ לך זה לעבור לצבע בהיר יותר, ו/או להוסיף פסים אל מנת לתשתש את הגוון וכך תאריכי את הזמן של הצבעיות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער - תגובה
זאב לוין18/05/2014קשה להמליץ על צבע ספציפי, צריך לראות את השיער, ולהבין איזה גוונים מתאימים למראה שלך. מוזמנת בחום להגיע לפגישת יעוץ חינם אצלנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער
סיגל18/05/2014תודה רבה זאב על התשובה
אם הצבע שער שלי כהה (שחור - חום) יש אפשרות לצבוע אותו לחום דבש למשל?
לא יהיה לי כמה צבעים בשער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער - תגובה
רוני חתוכה19/05/2014שלום רב
בעיקרון אין לך בעיה להגיע לחום או חום דבש באמצעות ניקוי פגמנט קל וללא כל בעיה או חשש...וזאת על סמך מה שאת מתארת כאן, אך חשוב מאוד להגיע לבעל מקצוע שמבין שיקום שיער ולהגיע לצבע המבוקש בבטחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער - תגובה
זאב לוין19/05/2014היי סיגל!
כן אפשר לעשות את זה על ידי ניקוי קל של השיער.
התוצאה היא צבע אחיד על כל הראש
* ממליץ לעשות את התהליך אצל מעצב שיער מומחה ועם ניסיון בתחום, כדי שלא יגרם נזק לשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשער
סיגל20/05/2014תודה רבה זאב ורוני
שמחתי לקרוא את תשובתכם, אני יהיה בקשר איתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)