מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב נוראיבתאל18/05/2014
שלום, רציתי לדעת אם אני יכולה לקבל ייעוץ למי כדאי לפנות.
אני אשה נשואה המכסה את הראש במטפחת.
לפני המטפחת שערי עבר מלא החלקות וצביעות. כתוצאה מכך הייתה לי נשירה איומה ויובש נוראי.
החלטתי שאני מסתפרת קצוץ וזאת כדי להבריא את השיער לחלוטין. על אף שהמראה הקצוץ נראה לי נורא כי היה לי שיער ארוך מאד אך הנשירה הייתה בלתי נסבלת.
עשיתי זאת וסוף סוף האושר שאין גושי שיער מטורפים לאחר סירוק או חפיפה.
אך לצערי - אמנם אין נשירה אבל התחילו לי כאבים נוראים בשורשי השיער באיזור הקרקפת. השיער עבה וקשה וכשאני קצת משחקת איתו ורוצה לשנות כיוון כואב לי נורא והכי כואב כשאני מכסה אותו עם המטפחת.
1. האם זה בעיה של העור ויש לזה פתרון כגון תכשיר מסויים?
2. האם התספורת לא נכונה ולכן זה כואב לי.
אשמח לחוות דעת מקצועית.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב נוראי - תגובה
זאב לוין18/05/2014בוקר טוב בתאל!
הכאב נובע מזה שאולי את שמה את המתפתח חזק מידי ו/או להרבה זמן, אין שום קשר לתספורת.
תני לשיער כמה שיןתר מנוחה מהכיסוי ותראי שהכאב יעלם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב נוראי - תגובה
רונן פלג19/05/2014אני מציע שתיגשי לרופא עור יש מצב שיש לך דלקת בזקיקי השיער דרך אגב אין קשר בין צבע או החלקה לנשירת שיער אלא לשבירת או חיתוך והדבר נובע מתיפעול לא נכון של חומרי העבודה ״אין אוטו שעושה תאונות אלא נהג שלא יודע לנהוג״ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)