מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים סגוליםקשת19/05/2014
היי,
השיער שלי בצבע חום כהה ואני רוצה לעשות גוונים בצבע סגול.
הצבע שקניתי הוא 'סגול חציל' אבל בכל זאת קצת יותר בהיר מהשיער שלי..
אתם חושבים שאהיה חייבת להבהיר את קבוצות השיער שאני רוצה לצבוע לפני כן?
אם כן- יש דרך קצת פחות הרסנית לעשות את זה מאשר אבקת הבהרה?
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים סגולים - תגובה
זאב לוין19/05/2014היי קשת.
אני מציע לך 2 אפשרויות
1. אפשרות ראשונה והקלה ביותר זה להוסיף תוספות שיער סגולות.
2. איפור לשיער,6 צבעים שונים (ורוד,סגול, ירוק, ברונזה, כחול, אדום).לא פוגע בשיער בכלל, נמחק אחרי 4-6 שטיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים סגולים- תגובה
קשת19/05/2014תודה על ההצעות אבל זה לא מה שאני רוצה..
אשמח אם מישהו יוכל לענות על השאלות הספציפיות שנשאלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים סגולים- תגובה - תגובה
רונן פלג19/05/2014כלל בכימיה של שיער !!! צבע אינו יכול להבהיר שיער צבוע !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים סגולים- תגובה לרונן
קשת19/05/2014השיער שלי לא צבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים סגולים- תגובה לרונן - תגובה
רונן פלג19/05/2014אז לא צריכה להיות בעיה לעשות זאת עם צבע בלבד רק תקפידי לעשות את הגוונים בעזרת נייר כסף על מנת לשמור על חום אחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים סגולים- תגובה לרונן
קשת20/05/2014אוקיי תודה רבה על הטיפ, מקווה שיעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)