מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע על צבעדנה26/05/2014
שלום,
לאחר כמה שנים טובות של צביעות וגוונים(בהן מעולם לא יצאתי מרוצה עקב פיגמנט כתום שלא עוזב אותי) במהלכן הוחלפו כ-8 ספרים יקרים עם המלצות נואשתי...חלק מהם התריעו לפני : שכל עוד הצבע המתקבל בשיער כהה מבלונד, לא יעלם הפגמנט הכתום וחלק הבטיחו שאוכל להגיע לחום בהיר שטני עם פיגמנט קר -וכמובן לא עמדו במשימה.
שאלתי כרגע
במידה והשיער צבוע מה עשוי לקרות אם אצבע בצבע שיער בייתי ? והאם צבע מהסופר פארם יוצא בדר"כ כפי שמצויין על האריזה (לפי צבע טבעי)?
בנוסף האם יתכן שגוונים בהירים לא יכסו שיער לבן וגוונים כהים יותר כן?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע על צבע - תגובה
רוני חתוכה27/05/2014שלום רב
שלא תעיזי!!!
את יכולה לקבל ירקת.
מעבר לכך הצבע לא ייראה טוב מאחר וצבעים מהסופר מינון הצבע שונה ולפיכך צבעים לא ניראים טבעיים צבע מהסופר לא תמיד מכסה לבן ישנם כאלה שמכסים חלקית..
וכמו כן צבע אינו יכול להבהיר צבע...מה עוד את רוצה שאבהיר...???
מזמין אותך לייעוץ ומקווה לעזור...אל תתעסקי בצבעים עצמאית כהמלצה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע על צבע - תגובה
זאב לוין29/05/2014בוקר טוב דנה!!!
בקשר לשאלה על הצבעים מסופר פארם, אני מבטיח לך שלא תקבלי את הצבע שעל הקופסה אף פעם.
לשאלתך לגבי כיסוי הגוונים ובכלל צבע השיער כולו, אני מאוד רוצה לעזור לך, אני לא רואה שום סיבה לא להגיע לגוון שאת רוצה, מזמין אותך אלי ליעוץ חינם,על מנת שיראה את השיער, ויגיד לך מה האפשרויות שלך.
יום טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)