שאלות על צביעת שיער בחינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על צביעת שיער בחינה
    אליסה
    08/06/2014

הבת שלי בת 17 והיא רוצה לצבוע לג׳ינג׳י. היא צבעה שיער לחום בהיר לפני כשנתיים ושנה שעברה היא צבעה לחום כמו שהיה בהתחלה ועשתה פס בלונדיני. היא עשתה בחופש הגדול שנה שעברה סלסול שיער והוא כמעט עבר. אני לא רוצה שהיא תהרוס עוד יותר את השיער והצעתי לה לצבוע עם חינה. אומרים שחינה מזיקה לשיער ומייבשת אותו, זה נכון?
    היא צבעה לפני קצת יותר משנה וחצי מהשיער שלה עוד נראה צבוע והסלסול עוד לא עבר עד הסוף אז רציתי לשאול אם היא כבר יכולה לצבוע בחינה.
    אני יודעת שצריך להוסיף תה כשצובעים, הוא יכול להיות תה ללא קפאין?
    השיער שלה בצבע חום רגיל כזה. מה להוסיף כדי שהצבע יצא יותר חום ג׳ינג׳י בהיר ולא אדום או ערמוני?
    האם החינה הטבעית גורמת לאלרגיה?
    ואם אני ארצה להוסיף פפריקה. איזה פפריקה צריך להוסיף והאם היא גורמת לאלרגיה או למשהו אחר?
    האם הצביעה עם החינה על שיער שעבר שנה שעברה סלסול ולפני שנתיים צביעה מסוכנת? או שזה רק עניין של הצבע שיכול להיגרם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על צביעת שיער בחינה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אליסה
    09/06/2014

לכמה שעות לשים את החינה על השיער כדי שזה ייצא יותר בהיר ולכיוון הג׳ינג׳י ולא אדום?
    לשים לימון או קינמון בתערובת יעזור לגוון של הצבע? זה בסדר לשים לימון בכלל?
    צריך להשאיר את התערובת בחוץ ללילה ורק למחורת לשים?
    אני מצרפת תמונה של השיער של הבת שלי
    ואז אני אצרף כמו של הצבע שהיא רוצה (פחות או יותר, שוני קטן בצבע לא נורא אבל הכוונה הכיוון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע

אליסה
    09/06/2014

הצבע פחות או יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על צביעת שיער בחינה - תגובה

רונן פלג
    10/06/2014

ניתן לעשות שטיפת צבע ללא אמוניה שגם מטפחת את השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו