האם יש קשר בין נשירת שיער לסטרס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר בין נשירת שיער לסטרס ?
    נעמה
    16/06/2014

היי כולם,
    לאחרונה אני רואה על המסרק אחרי שאני מסתרקת יותר ויותר שיער , ואם אני מסתכלת מקרוב אני רואה גם איזורים יותר דלילים, שמעתי כמה אנשים שאומרים שיש קשר בין לחץ וסטרס (שאני נמצאת בו לאחרונה) לבין הנשירה ? ובכל מקרה מה לעשות ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש קשר בין נשירת שיער לסטרס ? - תגובה

רוני חתוכה
    17/06/2014

שלום רב

אכן בין כל סוגיה השונים של נשירת שיער גם ''סטרס'' היא גורמת לנשירה.

לחץ ממבחנים למשל, עצבים, תזונה לקוייה, דיאטות, תרופות(לא עלינו),חילופי מזג האויר,תורשתיות, ועוד ועוד...
    אין ספק שזה משפיע עלינו בחיי היום יום ,כמובן שחייבים לעשות בדיקות דם לפני שקובעים ממה נגרמת הנשירה עצמאית, ובמקביל ניתן לטפל בזאת אלטרנטיבית.

גשי לרופא העור שלך ,והיוועצי עימו ורק לאחר מכן כשאת יודעת בטוח שהכל תקין בריאותית. לאחר מכן גשי למעצב שיער שלך או מיצאי אחד כזה שמבין בתחום וטפלי בעניין אלטרנטיבית.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה!

נעמה
    18/06/2014

תודה רבה על התשובה אקח לצומת ליבי, אולי את יכולה להמליץ לי ויטמנים , חומרים , או מזון מיחוד שיכול לעזור בינתיים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה יכולה להיות בגלל

דינה
    19/06/2014

סטרס בין היתר. מנסיון שלי סטרס הוא גורם שקט לחולי ותסמינים גופניים שונים. יכול להיות סטרס יכול להיות גם תזונה לקויה, הרבה פעמים במצבי לחץ התזונה שלנו גם נפגעת וצריך לבדוק את הדם כדי לקבל תמונה מלאה. לרוב עם מחסור בויטמינים שגורמים לנשירה (או עור פחות נעים, ציפורניים שבירות), אפשר להשלים עם תזונה מאוזנת יותר ותוספי תזונה כמו שיש ויטמין B12 בנפרד אז יש גם פורמולות כמו מולטי הייר של סופהרב שכוללת מגוון ויטמינים לטיפול בבעיה. לא להזניח את הבדיקות דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו