מיואשת לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת לא יודעת מה לעשות
    רוית
    19/06/2014

שלום רב
    לפני כחודש לאחר הפסקה של חודש שימוש במינוקסי (לפי הוראת רופא ) שערי היה לבן מאוד בקרקפת .הספר שלי צבע לי את השיער בצבע אורגני וגם טיפול קרטין באותו היום .לאחר שלושה ימים חפפתי כעצתו .אולם לצערי הרב השיער בחפיפה כמו קרש לא זז יבש ללא ברק וגמישות כואב לי בקרקפת .וכעת נושרים לי גם קטנים.אני בת 57 ומורה מרגישה חסרת אונים .אנא עזרו לי .מה אוכל לעשות .
    תבורכו בפרנסה טובה ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• מיואשת לא יודעת מה לעשות - תגובה

רוני חתוכה
    20/06/2014

שלום רב

נתחיל מהסוף להתחלה.
    טיפול קראטין הינו טיפול שחייבים לדעת לעשות ומעבר לכך חייבים לדעת את סוג ההחלקה ואפילו לראות פיזית מאחר וישנם חומרים שונים בעלי איכויות ירודות שעלולות לגרום למצבים גרועים של שיער ולא מותאמים מקצועית לסוגי השיער השונים ע''י הספר ולכן זהו תחום פרוץ וידוע לשמצה.
    שנית איזה צבע אורגני הוא צבע לך והאם החומר של הצבע ידוע ,מוכר ,ומוכח???
    לא תשתמשי במוצרי שיער או קרם גוף שלא מוכרים נכון?

כאבים בקרקפת לא אמורים להיות לך...האם את הטיפול בקראטין מרחו לך מן הקרקפת???

בכל מקרה אשמח לעזור ואשמח לשמוע ממך.

יום מבורך ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת לא יודעת מה לעשות - תגובה

זאב לוין
    20/06/2014

היי עירית!
    השיער שלך יבש וחסר ברק, בגלל שזה לא מקצועי לעשות החלקה באותו יום שצבעו את השיער. קרטין מבריח את הברק שהצבע נותן ומשאיר את השיער יבש.
    מה שאחיך לעשות זה לגשת לרופא ולעשות בדיקות דם,במידה ויש צורך אני ממליץ לך לחזור להשתמש במינוקסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו