מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שזירת שיעראורלי21/06/2014
היי, יש לי שיער עבה כהה ומתולתל אשר עבר פתיחת תלתלים ביתית מס' פעמים. השיער התקצר לי עם השנים בעקבות קצוות מפוצלים או אולי בגלל החומרים הכימיים שנמצאים בחומר של פתיחת התלתלים, ואז החלטתי לעשות שזירת שיער מכיון שאני אוהבת מאוד שיער ארוך {אבל לא מידיי} .
חשבתי שעם הזמן השיער הטבעי שלי יארך ויחזור להיות מתולתל ובריא כפי שהיה
לפני כל השינויים. אך לצערי הוא לא אורך כלל!! מה עליי לעשות..?
בנוסף, ארצה לקבל מכם המומחים או הקוראים המלצה לשזירת שיער עם תוצאות טובות ומחיר טוב..
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שזירת שיער - תגובה
רוני חתוכה23/06/2014שלום רב
החלקת שיער אלקלאית אכן יוצרת בפתיחת תלתלים מראה מאוד יבש ועלולה לגרום לשיער תלישות, קצוות מפוצלים, יובש קיצוני ומראה לא אסתטי.
גם כשבוחרים ללכת על תוספות שיער חשוב שיהיו פרמטרים טובים לתוצאה מושלמת כגון:
1.חיבורים טיבעיים העשויים מקראטין טהור החומר שממנו בנוייה השערה.
2.תכנון נכון של התוספות והטמעתם באופן מושלם השיער הטיבעי שלך.
3.תוספות שיער איכותיות וברמה גבוהה מאוד, אחרת עלולים להיות לך קשרים בשיער אם לא מחברים נכון ואם התוספות באיכות ירודה.
4.בחירת מעצב שיער שיעשה את כל הנ''ל.
חשוב מאוד להבין ששיער מתולתל מאוד קשה להשיג בתוספות שיער וחייבים שיער טיבעי לחלוטין והתאמה מושלמת לצבע שלך.
מזמין אותך לייעוץ לשיקום שיער והתאמה לתוספות בנושא זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה..
אורלי23/06/2014ומודה לך על ההזמנה, אשמח לדעת מהו המחיר לגבי שזירת שיער עבורי..?
וכמה זה אפקטיבי אם בכלל..?
שוב, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.. - תגובה
רוני חתוכה24/06/2014שלום אורלי
שזירת שיער מותאמת נקודתית ללקוחה ע''פי אורך וכמות השיער.
המחיר נקבע אינדיבידואלית אך חייבת להגיע בכדי להבין יותר מה המטרה עיבוי או הארכה והכי חשוב התאמת הצבע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)