שזירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שזירת שיער
    אורלי
    21/06/2014

היי, יש לי שיער עבה כהה ומתולתל אשר עבר פתיחת תלתלים ביתית מס' פעמים. השיער התקצר לי עם השנים בעקבות קצוות מפוצלים או אולי בגלל החומרים הכימיים שנמצאים בחומר של פתיחת התלתלים, ואז החלטתי לעשות שזירת שיער מכיון שאני אוהבת מאוד שיער ארוך {אבל לא מידיי} .
    חשבתי שעם הזמן השיער הטבעי שלי יארך ויחזור להיות מתולתל ובריא כפי שהיה
    לפני כל השינויים. אך לצערי הוא לא אורך כלל!! מה עליי לעשות..?
    בנוסף, ארצה לקבל מכם המומחים או הקוראים המלצה לשזירת שיער עם תוצאות טובות ומחיר טוב..
    בתודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שזירת שיער

הוספת תגובה

• שזירת שיער - תגובה

רוני חתוכה
    23/06/2014

שלום רב
    החלקת שיער אלקלאית אכן יוצרת בפתיחת תלתלים מראה מאוד יבש ועלולה לגרום לשיער תלישות, קצוות מפוצלים, יובש קיצוני ומראה לא אסתטי.

גם כשבוחרים ללכת על תוספות שיער חשוב שיהיו פרמטרים טובים לתוצאה מושלמת כגון:
    1.חיבורים טיבעיים העשויים מקראטין טהור החומר שממנו בנוייה השערה.
    2.תכנון נכון של התוספות והטמעתם באופן מושלם השיער הטיבעי שלך.
    3.תוספות שיער איכותיות וברמה גבוהה מאוד, אחרת עלולים להיות לך קשרים בשיער אם לא מחברים נכון ואם התוספות באיכות ירודה.
    4.בחירת מעצב שיער שיעשה את כל הנ''ל.

חשוב מאוד להבין ששיער מתולתל מאוד קשה להשיג בתוספות שיער וחייבים שיער טיבעי לחלוטין והתאמה מושלמת לצבע שלך.

מזמין אותך לייעוץ לשיקום שיער והתאמה לתוספות בנושא זה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה..

אורלי
    23/06/2014

ומודה לך על ההזמנה, אשמח לדעת מהו המחיר לגבי שזירת שיער עבורי..?
    וכמה זה אפקטיבי אם בכלל..?
    שוב, תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.. - תגובה

רוני חתוכה
    24/06/2014

שלום אורלי

שזירת שיער מותאמת נקודתית ללקוחה ע''פי אורך וכמות השיער.
    המחיר נקבע אינדיבידואלית אך חייבת להגיע בכדי להבין יותר מה המטרה עיבוי או הארכה והכי חשוב התאמת הצבע.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו