שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל
    ליטל
    03/07/2014

שלום יש לי שיער מתולתל ממש ואף פעם לא הצלחתי לגדל אותו עד המותניים האם זה אפשרי ? הוא תמיד מתקוץ לי מה אפשר לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתולתל

הוספת תגובה

• שיער מתולתל - תגובה

רוני חתוכה
    06/07/2014

שלום רב

שיער מפסיק לגדול באורך מסויים ובאופן אינדיבידואלי מאחת לאחת.
    אם את רוצה שינוי מיידי ושהשיער לא יתכווץ,בצעי ''פתיחת תלתלים'' למראה ארוך יותר, ומשם המשיכי להאריך את שיערך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לרוני

ליטל
    07/07/2014

היי רוני לא ציינתי פרטים חשובים , שעברתי שתי החלקות בשיערי וכריה הוא נירא ממש לא נעים וגורם לאי נוחות למעלה הוא ממש כולו קרעים ותלתלים מתכווצים וחלק אני כיום עושה פן כי אין לי דרך אחרת לסדרו האם פתיחת תלתלים תעזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לרוני - תגובה

רוני חתוכה
    08/07/2014

שלום רב

בנוגע לשאלתך פתיחת תלתלים היא המענה הטוב ביותר עבורך למיקסום מראה השיער.

לא כל אחד יכול להביא אותך למראה הזה כי יש לך המון פרטים לא טובים בשיער ולכן חייבים לקחת בחשבון ולעבוד נקודתית על פרטים אלו.

אשמח לעזור יותר ומזמין אותך לייעוץ

ומקווה שעניתי ועזרתי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער מתולתל

ליטל
    09/07/2014

אוקי החומר של הפתיחה הוא כימי ? ואני גרה בקריית שמונה , ואצלנו יש המון ספרים רק אני ממש מפחדת ללעשות זאת כי עברתי פשוט חוויה ממש לא נעימה עד היום ואני לא מצליחה לצאת מזה בצורה נכונה בשיער מה אפשר לעשות תודה והמשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער מתולתל - תגובה

רוני חתוכה
    09/07/2014

שלום רב

צמד המילים ''חומר כימי'' לא מתאים לשאלתך, מאחר שגם שמפו, קרם לחות, מרכך צבע לשיער, וכו' אלה ''חומרים כימיים'' ולכן זאת לא השאלה כלל.

החומרים הינם קוסמטיים ומותאמים בדיוק לבעיה ספציפית, ע''פי איבחון מקצועי של בעל מקצוע מנוסה בתחום, וזה לא חשוב היכן את גרה.
    אם את צריכה ללכת למומחה באוסטרליה אז את תסעי לאוסטרליה.
    העיקר זהו האיבחון הנכון ולא החומר ,כי החומר יכול להיות הטוב ביותר ואם בעל המקצוע לא יאבחן טוב אז את עלולה להינזק.
    מקווה שעניתי ועזרתי

אני מזמין אותך להגיע לאבחון וייעוץ ללא התחייבות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו