מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת שיערמוריה12/07/2014
שלום עשיתי תוספות שיער חרוזים במספרה ( 50 יחידות)
עברו בדיוק שלושה חודשים
וזה פשוט לא נוח לי לסירוק וההרגשה באופן כללי
אני רוצה להסיר אותם ושאלתי היא האם בסופו של דבר הם נופלים לבד ואחרי כמה זמן?
או שאני צריכה לגשת למספרה להוריד אותם?
אשמח לקבל קצת הסבר בנושא
תודה רבה
מוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שיער - תגובה
רונן פלג13/07/2014תוספות שיער דורשות טיפול ותחזוקה שוטפת אחת לחודש במספרה בכדי למנוע מצב כפי שציינת לדוגמא יש לכל אחד נשירה טבעית והשיער נשאר תפוס בחלק שמחבר את התוספת ולשם כך צריך לעבור על כל חיבור ולגזור את השוונצים ובכך ניצן למנוע קשרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת שיער - תגובה
רוני חתוכה13/07/2014שלום רב
תוספות שיער בחרוזים לכאורה זה יפה, אך בפועל הם גורמים לנזק ותלישות בשיער, שלא לדבר על קשרים בשיער.
התוספות לא יורדות לבד. צריכים לגשת לבעל מקצוע טוב, ולהוריד אותם בזהירות רבה.
לא מומלץ כלל ובטח שלא בשביל מחיר זול, מאחר שזה רע מאוד לשיע,ר ואת עלולה לצאת במפח נפש מטיפול זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מוריה13/07/2014מה הדרך שבה הספר אמור להוריד לי את התוספות ?
שעשיתי אותם ושאלתי כמה זמן זה יחזיק הספר ענה לי ש4 חודשים עד חצי שנה אז
הייתי בטוחה שזה פשוט נופל לבד
ושוב תודה רבה על ההסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
רוני חתוכה14/07/2014שלום מוריה
הספר שלך אמור להוריד לך אותם עם פלייר(צבת) מיוחדת, בכדי לפתוח את החרוזים.
שום תוספת שיער אינה נופלת לבד, למעט מקרים ששיער נתלש ואז זה נופל.
בעיקרון לאחר 4 חודשים בערך רואים כבר את החרוזים או החיבורים, ואז צריכים לפרק.
בקרוב אני משיק מכשיר מיוחד, שמחבר 5 חיבורים לשיער בפעם אחת, והחיבורים האלה שטוחים וללא תחושה, והשיער הינו הטוב ביותר שקיים. (חושף זאת כאן לראשונה). כל התהליך לוקח חצי שעה, ואת יוצאת עם רעמת שיער מדהימה...בקרוב כאמור!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
מוריה14/07/2014נשמע מדהים
מחכה בקוצר רוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)