מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספות שיעראנונימית16/07/2014
שלום, יש לי שיער חלק ודק (דיי קצר) לאחרונה החלתי לחשוב על מילוי השיער ע"י תוספות שיער קבועות ויש לי כמה שאלות ..
כמה זמן זה מחזיק ?
האם ניתן לשים תוספות שיער גלי על שיער חלק כדי לקבל שיער גלי/מתולתל בקצוות ?
מה השיטה הועדפת הדבקה, חרוזים או אולי שיטות נוספות שאני לא מכירה ?
והאם ניתן למלא את השיער שבמסגרת הפנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות שיער - תגובה
רוני חתוכה17/07/2014שלום רב
אני ממליץ לך מאוד להמתין מאחר ואני משיק בקרוב את תוספות השיער הטובות ביותר ולא רק זה מילוי השיער מתבצע תוך חצי שעה בלבד באמצעות מכשיר ייחודי כשהחיבורים הינם שיער ושטוחים כמו דף נייר וללא תחושה כלל וזה במיוחד לשיער דק ודליל.
והמחיר? אטרקטיבי מאוד!!!
אני מניח שתוך שבועיים הוא ייכנס לפעולה.
חוץ מזה שלא תעיזי להתעסק בהדבקה בחרוזים ובשזירה.
סימכי עליי.
לייעוץ מוזמנת להתקשר אלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכמה זמן הוספות נשארות ?
אנונימית18/07/2014שלום, לכמה זמן התוספות נשארות? והאם ניתן להוסיף שיער גלי/מתולתל לשיער חלק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכמה זמן הוספות נשארות ? - תגובה
רוני חתוכה18/07/2014שלום רב
בשיטה החדשה התוספות נשארות ל-8 חודשים לערך, ואת יכולה לקבל כל טקסטורת שיער מתבקשת כגון: חלק\גלי\מתולתל וכו'.
בקרוב מאוד אפרסם כאן בפורום על השיטה החדשה של תוספות שיער, ראש מלא, בחצי שעה בשיטה שטרם נראתה כמוה, והשיער הטוב ביותר והאיכותי ביותר שניתן להשיג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)