מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שיערlolipop20/07/2014
שלום ,
לפני כשנתיים עד לא מזמן כל חודש הייתי מליפה צבע בשיער לא אהבתי את שיער שלי (שחור) וחלק . עכשיו שקיצרתי אותו כל פעם עקב שיער שרוף השיער שלי קצת טחרי הכתפיים . כיים אני מנסה לשקם את שיער אבל אני אבןדה בעצות מאחר שכל שמפו גירם לשיער שלי פתאום להתנפח ולהיות קשה שטי אפשר לשרק אותו (כל הלחות הלכה לשיער) והייתי רק עם מסכות ושמתי קצת שמן כי התחיל נשחרה .. אני קצת מיואשת מה אפשר לעשות לעצור נשירה ולחזק את שיער אבל שלא יהיה לי שיער מנופח ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שיער - תגובה
רוני חתוכה20/07/2014שלום רב
''עד לא מזמן'' זה לא הרבה זמן שאת רוצה ומנסה לשקם אותו.
זה לא קסם שלקנות מוצר והופ...השיער יראה מושלם. אין בזה הגיון.
גם חשוב להכיר את ההיסטוריה של שיערך, בכדי להתאים מוצר ראשוני, ורק אז להתחיל לראות את השינוי.
אבל...חשוב לראות את שיערך בכדי להבין האם יש איזשהו טיפול ראשוני במספרה שיתן סוג שינוי מהותי במראה השיער, ורק אז להמשיך לבד עם הטיפול הנכון עבורך.
את מוזמנת להגיע לייעוץ ללא תשלום להסבר מקיף ממך ולטיפול נכון עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)