טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 36 אמא לילד בן 3. לפני כשנה עשיתי תוספות שיער ( קוויקיס) באמצעות טייפ הדבקה , למילוי ועיבוי השיער. יש לי שיער דק ודליל ולא ארוך במיוחד. לפני מס׳ שבועות הסרתי אותן כי הספיק לי. קשה לי ההשתעבדות למספרה, הכסף והזמן לטפל בזה. כרגע השיער דליל ודק עוד יותר משהיה. האם יש דרך או חומר לטפל בשיער כדי לשקמו? ברור לי שצריך זמן וסבלנות עד שייארך וישתקם אבל אולי יש טיפול שאפשר לעשות?
אני לא חושבת שאשים את התוספות שוב משום צורה שהיא ואני מעדיפה להישאר עם השיער הטבעי שלי ( גרוע ככל שיהיה) אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד