צביעה לבלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעה לבלונד
    -
    05/08/2014

שלום,
    צבע השיער הטבעי שלי הוא חום בהיר, ואני עושה גווני שמש וגווני בלונד. לאחרונה החלטתי שאני רוצה לצבוע את השיער לבלונד (בהיר יחסית) ולכן הלכתי לספר, שאמר לי שלא ניתן להגיע לצבע שאני רוצה ללא הבהרה של כל השיער וזה הורס את השיער, ולכן המליץ על גווני בלונד צפופים. הסכמתי, ואומנם התוצאה יפה מאוד אבל עדיין לא מספקת אותי כי השיער לא נראה שונה בהרבה או בהיר בהרבה כמו שרציתי. שאלתי היא האם באמת לא אוכל לצבוע את השיער פשוט לצבע המבוקש ללא הבהרה? מה אתה מייעץ לי לעשות על מנת להגיע לבלונד בהיר בהנתן השיער שלי שתיארתי קודם?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעה לבלונד

הוספת תגובה

• צביעה לבלונד - תגובה

רוני חתוכה
    05/08/2014

שלום רב
    ישנו צבע שמבהיר צבע ללא פגיעה בשיער.
    העלות של תיקון כזה הינו יקר מאוד, אך רק אם את רוצה להגיע לבלונד ברמה גבוהה ,זו הדרך היחידה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, באיזה עלות מדובר?

-
    05/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם זה יבהיר גם את הצבע הטבעי..

-
    05/08/2014

שנשאר מעט בין הגוונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו