מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרה ללא פגיעה בשיער-07/08/2014
שלום,
שאלתי לפני יומיים לגבי צביעה לבלונד אחרי גוונים (כאשר הצבע הטבעי שלי הוא חום בהיר יחסית). אמרת לי שיש אופציה להבהרה שאינה פוגעת בשיער ושעלותה גבוהה.
תוכל לומר לי מה העלות של הבהרה כזו? השיער שלי ארוך וחלק, עד אמצע הגב..
במה שונה ההבהרה הזו מהבהרת שיער רגילה שפוגעת מאוד בשיער?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם ההבהרה תבהיר גם את השיער הטבעי
-07/08/2014כי הבנתי שההבהרה הזו מבהירה צבע.. האם היא מבהירה גם את השיער הטבעי שנשאר בין הגוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם ההבהרה תבהיר גם את השיער הטבעי - תגובה
רונן פלג11/08/2014בוודאי גם השיער הטבעי יובהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ומה העלות? אורך השיער שלי הוא
-11/08/2014עד אמצע הגב.. השיער חלק, עם גווני בלונד וגווני שמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ומה העלות? אורך השיער שלי הוא - תגובה
רוני חתוכה11/08/2014שלום רונית
חשוב להבין את איכות השיער, ולגובה טון ההבהרה שאת רוצה להגיע אליה.
בעיקרון העלות נמדדת ע''פי כמות החומר, לפי כמות השיער, ויכולה להגיע מעל מחיר הסטנדרט שהינו 1000 ש''ח ויותר, ולכן את חייבת להגיע לייעוץ, בכדי לקבל ולתת את האינפורמציה הנכונה.
לא יהיה מקצועי לתת הצעת מחיר בפורום, ולא מראה על רצינות כלל של בעל מקצוע ,מאחר והמטרה היא ,שיער מטופל ומושלם עבור הלקוחה ולאו דווקא מחיר הוא החשוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)