שיער מתולתל ילדה בת 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל ילדה בת 3
    נונו
    13/08/2014

שלום
    יש לי ילדה בת 3 עם שיער מתולתל מאוד ודי יבש,אני מאוד מתקשה לסדר לה אותו , השיער עד הכתפיים .
    אני מסרקת אותה בזמן המקלחת ואוספת אותו לה את השיער ,
    בבוקר בד"כ מתיזה תרסיס סרקל ומורחת קרם סרקל עמ"נ לסדר את השוונצים .
    החשש שלי שעם הזמן יווצרו לה קרחות בגלל שהשיער כל הזמן מתוח (אין כל כך דרך אחרת לסדר לה את השיער שיהיה רופף כי אז הוא ישר מתבלגן)
    למען האמת כבר עכשיו יש לה חלקים בקידמת הראש / איזור המצח שאין שם צמיחה מלאה (האם זה בגלל הגיל וזה עשוי לצמוח או שזה כתוצה שיער אסוף )

אני זקוקה לטיפים בין אם באיזה חומרים (שמפו /מרכך /קרם לחות וכו..) ממולץ להשתמש . איך לסדר לה את השיער מבלי לגרום נזק וכל טיפ שיכול להעויל לי ולה תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתולתל ילדה בת 3

הוספת תגובה

• שיער מתולתל ילדה בת 3 - תגובה

רוני חתוכה
    13/08/2014

שלום רב
    חשוב מאוד להבין ששיער של ילדה בגיל הזה הינו שיער עדין ורגיש, וחשוב מאוד להתייחס לעניין ברצינות, במיוחד שיש קושי בסירוק, במתיחת השיער לקוקו, ושימוש בחומרים שאולי לא מתאימים, ורק אולי אני מדגיש!!!
    קשה מאוד להמליץ על חומרי טיפוח למרות התיאור הרב מאחר והשיער של הילדה הינו רגיש וחייבים להתאים את חומרי הטיפוח לשיער ויש מה לעשות שם לדעתי.
    האמת שאני נתקל בבעיות אלו כבר בגילאים שש ומעלה ,אך חוץ מלהמליץ לך על חומרי טיפוח ממוקדים לבעיה, לא אעשה שום דבר מעבר לזאת.
    לכן חשוב לי שתגיעי לייעוץ, בכדי להתמקד בנתונים שאת מצביעה עליהם, ובכדי להקל ולשרת את המטרה באמצעות הכלים שאמליץ עליהם בפועל.
    אשמח לראותך בקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

נונו
    14/08/2014

הייתי שמחה להגיע אך אנו מתגוררים באשקלון ככה שאצטרך למצוא הזדמנות כל שהיא להגיע.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נונו
    14/08/2014

מה עלות הייעוץ אצלך ??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

רוני חתוכה
    16/08/2014

שלום רב

הייעוץ הינו ללא תשלום אך צריכים לקבוע תור מראש.

שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו