מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחווףמישהי16/04/2008
שלום יאני בת 14 וחצי ואומרים שיש לי שיער יפה אבל כול פעם שאני מתקלחת נושרות לי הרבה שערות....
והשיער שלי ניהיה דליל האים את יכולה להמליצ לי מה צריך לעשות עים תרופה או משהו..
אהה ועים אפשר להיסתרק עים השיער רטוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה אישית
מירי23/04/2008רציתי להגיד לך שאין לך באמת מה לידאוג נשירת שיער יכולה להיגרם מהרבה סיבות ושניתן ליפתור זאת עלידי משהו חיצוני ותוספי מזון מניסיוני אני ממליצה על רוטרס שניתן להשיג בסופר פארם בבית מרקחת אלו ויטמינים שצריך ליבלוע ותיראי שכבר אחרי חודש תראי תוצאות ותהני משיער מלא יפה ובריא ויש גם אמפולות ששמים על הראש מומלץ שורצקוף אפשר להישתמש בו זמנית לתוצאות טובות יותר אפשר להשיג בחנויות שמוכרות מוצרים לשיער מקצועי מניסיון אישי מקווה שעזרתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
זאב לוין23/04/2008אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקת דם כיוון שבגילך נשירה ז הדבר נדיר במידה והבדיקות הדם יוצאות תקינות אני ממליץ לקנות ויטמין טריבי ולהשתמש בסרום נגד נשירה של וולה אס פי הנמכר במספרות והמלצה אישית היא לבדוק את הרגלי התזונה אם את אוכלת מספיק פירות וירקות?האם את אוכלת בשר אדום?וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)