מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 שערות לבנות באמצע הראשיולי03/09/2014
לפני יותר משנה הפסקתי להשתמש בקרם לחות לשיער מאחר ושמתי לב שזה הופך לי את השיער לגוש אחד יבש.יש לי שיער מתולתל ארוך ותמיד הייתי מקבלת עליו מחמאות. השיער התחיל לנשור לי והפך דליל מאוד ודק מאוד,יבש מאוד ולא מסתדר.בנוסף עכשיו צמחו לי 5 שערות לבנות לכיוון הקודקוד עבות וחלקות! ואני קצת צעירה לשעיר שיבה..
הרופאת משפחה הציעה בדיקות דם לאור ירידה במשקל ולאור זה שלא עשו לי מזה שבע שנים.
אשמח להמלצות בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 שערות לבנות באמצע הראש - תגובה
רוני חתוכה03/09/2014שלום רב
אין שום קשר בין הפסקת שימוש בקרם לחות, לבין נשירת שיער.
שיער זהו גוף מת, שאנו מבקשים לשמור על טקסטורת שיער בריאה ולמגע נעים, וזהו כבר סיפור אחר ונפרד מענייננו.
שיער לבן מגיע מטבע הדברים, גם ממצב נפשי שאדם עובר,וגנטיקה.
בדיקות דם מומלצות מאוד, לאור העובדה שלא נבדקת לאורך תקופה ארוכה.
אם שיערך דליל או דליל מאוד, נשמח לייעץ לך בעניין בדרכים אלטרנטיביות, עד יעבור זעם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)