טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,יש לי בפינה של הראש מקדימה צמיחה הפוכה..זה ממש מרגיז אותי! קשה מאוד לעשות מסגרת יפה לשיער כך שבשתי הצדדים של הראש זה ייראה ישר ואחיד..אין כמעט ספרים שיודעים להתעסק עם זה בצורה יפה וישר הם מקצצים המון. השיער שלי הוא מתולתל יחסית קצת עבה ויבש. אני אוהב שבחלק הקידמי מלמעלה יהיה לי קצת שיער כדי לשחק איתו אבל הצמיחה ההפוכה משפיעה על התספורת ועל המסגרת שצריכה להשלים את התספורת. מה אתם ממליצים לי לעשות? אני אובד עצות כבר וזה מאוד חשוב לי חח:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במקרה מסויים שעברתי עם לקוח שלי, המלצתי לו לעבור אפילציה, ומאז החיים שלו השתנו והוא מאוד מרוצה מהמראה הטיבעי והאסתטי. לכן ממליץ לך להגיע ורק אז לבחון. ככה בלתי אפשרי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד