מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש ונפוחדקלה22/10/2014
שלום, יש לי שיער מלא, חלק, יבש, ונפוח טבעי (לא מפן או החלקות ולא מצביעת שיער) לא עושה הרבה פן רק כאשר אני מסתפרת פעם בחצי שנה ומעולם לא צבעתי את השיער. אני הולכת תמיד עם אסוף כי השיער שלי נפוח. משתמשת בשמפו ומרכך פינוק, מסרקת את השיער רק כאשר הוא רטוב לאחר חפיפה (פעם הייתי מסתרקת על יבש וזה ניפח לי את השיער עוד יותר אולי חשמל סטטי). מה לעשות? אילו שמפו ומרכך כדאי לי לקנות? לא רוצה יותר מידי חומרים האם אני חייבת קרם שיער או ספריי או משהו? (לא מבינה בזה..)
גם השיער שלי נפוח במיוחד לאחר חפיפה שהוא מתייבש, ויום אחרי חפיפה הוא נראה יותר טוב ולא נפוח, יומיים אחרי חפיפה הוא נראה עוד יותר טוב...
תודה רשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ששכחתי לציין
דקלה22/10/2014השיער שלי לא באמת יבש במגע הוא רך ונעים פשוט הוא נפוח ולפעמים נראה יבש במיוחד לאחר חפיפה שהוא מתייבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו ששכחתי לציין - תגובה
רוני חתוכה22/10/2014שלום רב
הטיפול המומלץ לשיער שלך הינו טיפול ''ריבונדינג X''.
טיפול זה הינו חומר המטפל במגוון בעיות שיער ולנשים המעוניינות כמו כן להחליק את שיערן.
בשונה מהחלקות שיער סטנדרטיות טיפול זה נותן מענה לסוגי השיער השונים למעט שיער ממש פגום והרוס ומעניק מראה טיבעי זורם משוקם לפי רצון הלקוחה ובאופן קבוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)