גוונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוונים
    dana
    26/10/2014

שלום, יש לי כמה שאלות בקשר לביצוע גוונים כיוון שספרים לא מסבירים, ואם אני מנסה לשאול הם מאוד נפגעים שלא סומכים עליהם.
    במשך הרבה שנים עשיתי גוונים על שיער טבעי שהוא בגוון חום מאוד בהיר. הספר עבד בשיטה השלמה בשורשים ולמרות זאת נאלצתי כל 3 חודשים לגזור קצוות. אחרי הבהרה הוא עשה שטיפה עם צבע. מעולם לא הבנתי מה המטרה של זה? בחלק הקדמי נעשו"פלטות" -ככה הוא קרא לזה, חלקים מאוד רחבים הובהרו. בצדדים היו פסים רחבים ובחלק האחורי דקים. אחרי כמה שבועות השיער הפך להיות בעל גוון לא יפה אם קבוצות בצבע נחושת בין החלקים הבלונדיניים ,בקיצור לא אהבתי.
    אחרי הפסקה של כמה חודשים חידשתי אצל ספרית אחרת שעושה גוונים דקים מאוד בכל הראש, ורק עם חומר הבהרה ללא כל צביעה לאחר מכן. הגוונים עצמם יפים יותר והסידור שלהם נראה יותר טבעי. אבל השיער נראה יבש יותר.
    עכשיו השאלות:
    1. מהו ההבדל בין שתי השיטות?
    2.איפה הנזק גדול יותר? אני אישית לא התרשמתי ששיטת ההשלמה שומרת יותר על קצוות.
    3.פעם בכמה זמן מינימום אפשר לחזור על הפעולה. יש לי בחלק בקידמי מעט שיערות לבנות שנראות אחרי חודשיים. כלומר אני אמורה לחדש את הגוונים אחרי חודשיים מקסימום 3 חודשים.
    4. איזה חומרים מומלצים לשיקום. יש לציין שהשיער שלי שמן מטבעו.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוונים

הוספת תגובה

• גוונים - תגובה

רוני חתוכה
    26/10/2014

שלום רב
    למה את צריכה להשתמש בחומר הבהרה אם השיער שלך טיבעי???
    צבע היה פותר לך את הבעיה בקלות בשיטת גוונים.
    שנית אין קשר בין חידוש שורשים לקצוות.
    לאחר הבהרה חייבים לבצע שטיפה כדי להרגיע את הצבע הצהוב מהבהרה ולקבל את הגוון המתאים, לכן הוא פעל נכון.
    ייתכן ולא הובהרת כראוי וכתוצאה מכך השיער נראה ג'ינגי' נחושתי ולא יפה.
    לאחר טיפול הספרית בשיערך כשמבצעים הבהרה נוספת השיער מתייבש יותר והופך לחסר חיים כי ככה זה עם הבהרה.(לא מומלץ בכלל הבהרה אך אם חייבים אז הבהרה מיוחדת ועבודה במינון נכון של חומר לקבלת תוצאות מושלמות).
    חומרי שיקום קיימים בשפע ממליץ לך אישית על חברת לייבל M ועל שיסיידו יפן.
    לגבי השורשים עושים צבע נקודתי ובזהירות או ניקוי עדין בשמן הבהרה לטישטוש הלבן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שתי שאלות

dana
    27/10/2014

תודה רבה על התשובה!
    שכחתי לציין שבזמן ההפסקה בין ביצועוי הגוונים הייתי חייבת איזשהו פתרון זמני וצבעתי את השיער לבלונד בהה שעלי יצא חום שוקולד! כנראה בגלל שהשיער הטיבעי שלי די בהיר, דק וחלק. אבל אז בהדרגה הגוונים הישנים יצאו וזה נראה בסדר. לכן כנראה הספרית פעלה בשיטת ההבהרה, יש לציין שלמרות שהיא לא עשתה שטיפה הצבע של הגוונים שלה יצא מהמם. בלונד טבעי לכיון בהיר מאוד אבל לא פלטינה. כרגע בשורשים כ 10 סמ השיער הטבעי.
    כיצד ניתן לטפל בשורשים כרגע כדי לטשטש את הלבן מבלי לגעת באורכים?
    ואם אפשר לא הבנתי מהו ניקוי עדין בשמן ואיך הפעולה הזאת מטשטשת שיער לבן.
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שתי שאלות - תגובה

רוני חתוכה
    27/10/2014

שלום רב
    אני מניח שההבהרה שהיא עשתה לך ''ניקתה'' את הגוון הלא רצוי ולכן לא היה צורך בשטיפה.
    על אותו הפרינציפ ניתן להבהיר קלות את השורשים כך שהיא בשליטה וטישטוש הלבן או הכיסוי יהיה מושלם.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו