שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    21/04/2008

יש לי שיער שסוגו דק אבל הוא גלי ומאוד נפוח.
    כדי שהשיער יראה יפה אני עושה עם מחליק והמחליק מחליק בצורה יפה אבל השיער לא נשאר חלק לאורך זמן וזה יוצר מצב שאני עושה כל יום עם המחליק מה אני אוכל לעשות כדי שהשיער ישאר חלק לאורך זמן
    בתודה מראש טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גם לי יש ככה

שני
    23/04/2008

אני בהחלט מכירה את זה...
    שום קרם לא עוזר לזה, ניסיתי את זה וזה שרף לי את הקצוות בצורה איומה, הייתי צריכה להסתפר לתספורת לפחות פי 2 קצרה יותר, בקיצור לא נעים...
    לפי דעתי עדיף שפשוט תשלימי עם השיער, ותטפחי אותו כמו שצריך - תשימי קרם לחות אחרי מקלחת וסיליקון לפני שאת יוצאת לשמש... אם את ממש שונאת את השיער שלך, את יכולה לעשות את השיטה המזוכיסטית שנקראת אבו עגלה, או משהו כזה - שאת פשוט כורכת את השיער שלך סביב הראש כול ומהדקת בסיכות, ופשוט ישנה עם זה כול הלילה.. אני מאוד לא ממליצה, זה דיי כואב... אם את מתעניינת את יכולה לשאול את אמא שלך איך עושים את זה בדיוק, היא בטוח תדע... (זאת שיטה מאוד ישנה, כבר לא ממש משתמשים בה) בהצלחה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

זאב לוין
    23/04/2008

אני ממליץ על החלקה יפנית וזה יפתור לך את הבעיה לזמן ארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו