טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם. אני נוהגת לעשות צבע+גוונים אחת לשלושה חוד. השיער שלי ארוך. בפעם האחרונה שהספר עשה לי גוונים בנייר כסף , התחמם מאד הנייר שהיה על שיערי , עד למצב שהיה צריך לפתוח את הניירות ולקרר את המקום. החימום הגיע לדרגה גבוהה מאד. בעיקר באזור העורף והחלק התחתון של הראש. מכירים תופעה כזאת? מה משמעותה? והאם שיערי ניזוק? תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב חשוב להבין שכיום כמו שאני נוהג להסביר שאיכות החומר היא זו שקובעת את איכות השיער ורק לאחר מכן העבודה ניכרת בעין. כנראה שחומר ההבהרה היה חומר בעל איכות ירודה וכתוצאה מזה היתה התחממות יתר על השיער. בדרך כלל זה לא צריך לקרות, אך את צריכה לומר האם שיערך יבש יתר על המידה בכדי להבין מה קרה שם... מקווה שעזרתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד