מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי שיערנינא28/11/2014
שלום לך
אני אשה בת 42 יש לי בעייה של שיער דליל נשירת השיער אצלי היא תורשתית ( לפי דעת רופא העור וגם זה בולט במשפחה אצלי מצד האבא והאמא ) וגם כן אחרי הלידות הרגשתי שיותר שיער נושר . השתמשתי שנה במינוקסי 2 ושנה וחצי במינוקסי 5 ועדיין ממשיכה בזה יכול להיות שזה עזר בהאטת תהליך הנשירה אבל המראה החיצוני של השיער דליל וחלש וזה התחיל להשפיע עליי מבחינה נפשית קשה לי וכואב , לכן אני רוצה לחפש פתרון קוסמיטי קראתי באינטרנט על תוספות שיער בכל מיני שיטות אני מתלבטת האם כדאי להתחיל בזה מצד אחד ומצד שני האם שימוש בתוספות יזיק בשיער שיש לי ואז הנזק יהיה יותר גדול מהמצב הקיים , אני ממש מתלבטת ואם כדאי לי להתחיל בתוספות עם איזה שיטה כדאי להתחיל שתחזיק יותר זמן ולא תגרום נזק .
מקווה שאקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שיער - תגובה
רוני חתוכה29/11/2014שלום רב
תוספות שיער הם תחום שחייב התאמה נכונה, רצינית, ומדוייקת בהתאם לסוג רצון הלקוחה למראה והביטחון המבוקש.
לקוחה אחת רוצה עיבוי שיער, והשניה מעוניינת רק במילוי, והשלישית מעוניינת בהארכת שיער, ולכן יש בתחום זה פרמטרים רבים שפשוט ניתן ללכת לאיבוד.
הדבר הנכון והפשוט בשבילך, על סמך התיאור שאת מתארת כאן בפורום, זוהי התוספת שיער היחידה שנותנת מענה מהיר ומיידי ופיתרון לשיער דליל ולמראה הטיבעי והמושלם.
''מיקרוליינס'' ,זוהי תוספת שמעניקה מילוי לאיזור העליון של הראש ללא כל סכנה או נזק כלל, ובמקביל את יכולה להמשיך ולטפל בשיער בתרופות האלטרנטיביות השונות.
ניתן לחפוף ולעשות כל דבר שאת רגילה לעשות, ללא שום שינוי באורח חייך .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)