מילוי שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שיער
    נינא
    28/11/2014

שלום לך
    אני אשה בת 42 יש לי בעייה של שיער דליל נשירת השיער אצלי היא תורשתית ( לפי דעת רופא העור וגם זה בולט במשפחה אצלי מצד האבא והאמא ) וגם כן אחרי הלידות הרגשתי שיותר שיער נושר . השתמשתי שנה במינוקסי 2 ושנה וחצי במינוקסי 5 ועדיין ממשיכה בזה יכול להיות שזה עזר בהאטת תהליך הנשירה אבל המראה החיצוני של השיער דליל וחלש וזה התחיל להשפיע עליי מבחינה נפשית קשה לי וכואב , לכן אני רוצה לחפש פתרון קוסמיטי קראתי באינטרנט על תוספות שיער בכל מיני שיטות אני מתלבטת האם כדאי להתחיל בזה מצד אחד ומצד שני האם שימוש בתוספות יזיק בשיער שיש לי ואז הנזק יהיה יותר גדול מהמצב הקיים , אני ממש מתלבטת ואם כדאי לי להתחיל בתוספות עם איזה שיטה כדאי להתחיל שתחזיק יותר זמן ולא תגרום נזק .
    מקווה שאקבל תשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שיער

הוספת תגובה

• מילוי שיער - תגובה

רוני חתוכה
    29/11/2014

שלום רב
    תוספות שיער הם תחום שחייב התאמה נכונה, רצינית, ומדוייקת בהתאם לסוג רצון הלקוחה למראה והביטחון המבוקש.
    לקוחה אחת רוצה עיבוי שיער, והשניה מעוניינת רק במילוי, והשלישית מעוניינת בהארכת שיער, ולכן יש בתחום זה פרמטרים רבים שפשוט ניתן ללכת לאיבוד.
    הדבר הנכון והפשוט בשבילך, על סמך התיאור שאת מתארת כאן בפורום, זוהי התוספת שיער היחידה שנותנת מענה מהיר ומיידי ופיתרון לשיער דליל ולמראה הטיבעי והמושלם.
    ''מיקרוליינס'' ,זוהי תוספת שמעניקה מילוי לאיזור העליון של הראש ללא כל סכנה או נזק כלל, ובמקביל את יכולה להמשיך ולטפל בשיער בתרופות האלטרנטיביות השונות.
    ניתן לחפוף ולעשות כל דבר שאת רגילה לעשות, ללא שום שינוי באורח חייך .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו