צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע
    רותי
    08/12/2014

רציתי לדעת אני צבעתי את שיערי שהוא מטבעו חום לצבע חום בהיר ויצא בעיניים שלי כהה לפני שצבעתי היו גוונים וזה מישום מה כיסה את הגוונים שאלתי האם בחפיפה הבאה יראו את הגוונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע

הוספת תגובה

• צבע - תגובה

רוני חתוכה
    09/12/2014

שלום רב

שיער צבוע מטבעו דוהה וכך גם גוונים שלאט לאט יוצאים החוצה...יכול לומר לך בגדול שרק עד חודש תתחילי לראות את הגוונים, והחום הכהה יתבהר קלות...מקווה שעזרתי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע

רותי
    09/12/2014

תודה על התשובה פשוט יש לי חתונה לבת אחותי ובאתי עם חום צבוע יותר בהיר ואפילו בחרתי אותו ובאמת יצא כהה האם גם בלי חפיפות מרובות השיער התבהר וחשבתי שגוונים נישארים תמיד עד שהשיער צומח לאט וצריך להוסיף בגדילה של השיער אבל יותר למטה הם אמורים להשאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע - תגובה

רוני חתוכה
    09/12/2014

שלום רב
    השיער מתבהר עם החפיפות ועם החשיפה לאור יום ולשמש.
    גוונים בטון מסויים למשל דבש יתכסו לעיתים לגמריי גוונים בהירים מאוד ייצאו מאוד מהר יחסית.
    והכל בהתאם למצב הקיים.
    מוזמנת לייעוץ בנושא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו