מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם קרטין תרמיק של קרסטס דיסיפליןשלומית13/12/2014
השיער שלי נראה מאוד רע לאחר שימוש יומיומי במשך תקופה ארוכה במחליק לשיער.
מזה כחצי שנה אני לא משתמשת במחליק ומנסה לשקם אותו באופן טבעי.
יש לי שיער דק ודליל והוא נראה לטעמי יבש (הספר אמר שומני אבל אני באמת לא מבינה בזה), לא רך, לא נעים למגע, פשוט נראה רע.
אני רוצה שהשיער יראה מבריק, אחיד ונטול שוונצים (אין לי בעיה שיהיה גלי אבל ב"אחיד" אני מתכוונת שיהיה נעים למגע וייפול ברכות ולא קופצני כזה),
הספר נתן לי קרם שרשום בכותרת, אני לא בטוחה שזה מה שאני צריכה. חשבתי יותר בכיוון של קרם לחות. אני גם לא מתכוונת להשתמש במחליק/ בפן אז אני לא בטוחה כמה זה מתאים לי.
השיער שלי לא היה כזה לפני התקופה שהשתמשתי במחליק לכן אני יודעת שעם טיפול נכון וקרם לחות טוב יש סיכוי להחזיר אותו לחיים...
בקיצור השאלה שלי היא איזה קרם אתם הייתם ממליצים והאם מה שקיבלתי טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער שלי הוא
שלומית13/12/2014טבעי, לא צבוע, מעולם לא נצבע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיער שלי הוא - תגובה
רוני חתוכה14/12/2014שלום רב
אני ממליץ לך להגיע לייעוץ קצת מורכב לפורום זה להסביר ללא אפשרות להמחיש.
בוודאות יש מה לעשות שם ולקבל שיער מושלםםם.
אך חייבים לראות ולתאם ציפיות באופן מוחשי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)