צבע בלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע בלונד
    טליה
    16/12/2014

היי, צבע שיערי הטבעי הוא חום ורציתי לעשות שינוי כבר המון זמן והחלטתי לצבוע לבלונדיני, אבל לא בהיר מידי! עברתי החלקה לפני שנה וחצי לכן לא יכולתי לעבור הבהרה על כל השיער אז הספר המליץ לעשות לי גוונים על כל השיער, צבע בסיס 8.3 ועל הכל לעשות שטיפה. ככה עשיתי ודיי אהבתי אבל התבאסתי שהצבע הוא לא אחיד והגוונים דיי בולטים. הוא אמר שלבלונד מגיעים בהדרגה. אני רוצה להגיע למצב של צבע אחיד ולאחר מכן לצבוע שורשים בבית. אני סטודנטית שלא עובדת ומספרות זה לא עסק זול בטח לא כשהביקור שם הוא על בסיס חודשי כמעט.
    אשמח לעזרה וטיפים בנושא זה.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע בלונד

הוספת תגובה

• צבע בלונד - תגובה

רוני חתוכה
    16/12/2014

שלום רב
    אין לי מושג למה לא יצא הצבע אחיד, אך הצבע שציינת הוא גוון יפה. אם תצבעי את כל השיער ללא גוונים זה יצא מושלם. לא מבין למה עשה לך גוונים כשיכולת לצבוע את כל השיער, ובאופן מושלם.
    גוונים סתם עלו לך הרבה יותר מצביעה כללית את כל השיער, ולא היתה בעיה כלל מלכתחילה לעשות זאת. חבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונד המשך

טליה
    16/12/2014

תודה על המענה המהיר, הוא טען שהשיער יכול להישבר בגלל ההחלקה ושמהצבע שיער הטבעי שלי לא ניתן להגיע לבלונדיני ללא הבהרה, אלא בצביעה באמצעות גוונים ובהדרגה.
    אתה יכול להמליץ לי על סוג צבע ומספר בכדי לצבוע לצבע אחיד? וכמובן גם שורשים כשיגדלו. האם לערבב אבקת הבהרה עם הצבע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונד המשך - תגובה

רונן פלג
    01/01/2015

כיום יש חומרי הבהרה מופחתי אמוניה שעובדים עם חמצן מאוד נמוך ושומרים על איכות השיער ללא פשרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו